Retractor bucal Umbrella Ultradent

4871

Retractor pentru limba, buze si obraji; foarte confortabil pentru pacient

8,90 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Retractor de tesuturi moi pentru limba, buze si obraji destinat imbunatatirii confortului general al pacientului, creand si mentinand in acelasi timp un acces clar la zona de lucru.

Avantaje:
- Accesul facil se asociaza cu confortul pacientului;
- Retractorul Umbrella este elastic. De aceea, mentine in mod natural si cu finete gura în pozitie deschisa si nu trage sau intinde buzele pacientului, ceea ce este benefic mai ales in cazul pacientilor anxiosi. Retractorul Umbrella deschide spatiul dintre buze si obraji intr-un mod care incurajeaza saliva sa se acumuleze la distanta de dinti, imbunatatind astfel accesul.
- Retractorul Umbrella deschide spatiul dintre buze si obraji intr-un mod care incurajeaza saliva sa se acumuleze la distanta de dinti, imbunatatind astfel accesul.
- Datorita sistemului de retractie inovator al limbii, aceasta se odihneste confortabil in spatele protectiei pentru limba si complet la distanta de zona de lucru.
- De asemenea, retractorul Umbrella vine in intampinarea pacientilor cu reflex de voma intrucat nu initiaza reflexul de voma.
- Barele de protectie modelate anatomic permit utilizatorului sa-si odihneasca mana pe cavitatea bucala a pacientului, fara a cauza disconfort.


Caracteristici:
- Usor de plasat si ramane cu siguranta la locul sau daca este nevoie de un control al ocluziei.
- In mod alternativ, el poate fi utilizat in combinatie cu un bloc de ocluzie, in timp ce limba se odihneste confortabil in spatele protectiei pentru limba.
- De unica folosinta.
- Recomandat pentru o varietate de proceduri, cum sunt restaurarile de clasa a II-a, sigilari, adeziune ortodontica, albire dentara etc.
- Asigura un acces facil, predictibil si o retractie confortabila a buzei, obrazului si a limbii.

Marime: M (mediu)

De unica folosinta

Mod de prezentare: 1 bucata

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.