Apatos Mix granule de hidroxiapatita

A1005FS

Granule de hidroxiapatita de origine animala

336,19 lei
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
Apatos Mix granule de hidroxiapatita
Marime: 0.5g
A1005FS 336.19 RON
Apatos Mix granule de hidroxiapatita
Marime: 1g
A1010FS 524.04 RON
Apatos Mix granule de hidroxiapatita
Marime: 2g
A1020FS 993.17 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Apatos este un produs deproteinizat de origine naturală (în care granulele sunt exclusiv din componentă minerală, lipsind în totalitate colagenul) care, datorită proprietăţilor sale similare osului uman mineralizat, poate fi folosit ca o alternativă la osul autogen.

apatos_aplicatie_3.jpg

Prezenţa unei structuri naturale microporoase, facilitează formarea şi infiltrarea noului ţesut osos în zona defectului, îmbunătăţind şi accelerând procesul de reconstrucţie.

apatos_microscop_1.jpg apatos_microscop_2.jpg

Aplicatii clinice Umplerea alveolelor în scopul conservării crestei osoase. Pregătirea situsurilor pentru implanturi, dehiscenţe osoase şi stabilizarea primară a implanturilor post-extracţionale. Augmentarea şi reconstrucţia crestei alveolare. Umplerea defectelor derivate din rezecţii apicale, chistectomii şi după extracţia dinţilor incluşi

apatos_aplicatie.jpg apatos_aplicatie_2.jpg

Materialul Apatos trebuie intotdeauna hidratat si amestecat cu cateva picaturi de ser fiziologic steril, pentru a activa matricea de colagen si pentru a-i mari proprietatile adezive; de asemenea, mixarea se poate realiza si cu picaturi din sangele pacientului. Daca este necesar, produsul se poate hidrata cu medicamentul corespunzator tipului de interventie; mixtura astfel obtinuta se depune cu o spatula sau cu o seringa pentru biomateriale.

Proprietati fizice

GRANULOMETRIE: Standard între 0,6 - 1 mm.

Produsul este uşor radioopac.

TIMP DE RESORBŢIE: 4 luni

AMBALAREA: flacoane sterile de unică folosinţă

STERILIZARE: raze gamma

EFECTE SECUNDARE: niciunul cunoscut

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.