Membrana Special

EM02LE

Membrane colagenizate, grosime extra-fine 0.2mm, 20 x 20mm, 30 x 30mm

291,88 lei
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
Membrana Special
Marime: 20x20mm
EM02LE 291.88 RON
Membrana Special
Marime: 30x30mm
EM03LE 348.72 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Obtinute din tesuturi cu continut ridicat de colagen dupa un proces exclusiv Tecnoss, membranele uscate Special sunt resorbabile in totalitate. Dupa hidratare devin flexibile, dar rezistente, si sunt de aceea, ideale pentru obtinerea unor Regenerari Tisulare Ghidate (GTR - Guided Tissue Regeneration) foarte bune. Compusa dintr-o retea groasa de fibre conjunctive naturale, ofera rezistenta superior calitativa membranelor sintetice.

special_microscop.jpg

Membrana Special are de asemenea a actiune de ghidare in cresterea tesutului epitelial, prevendind invaginarea in ţesutul osos nou format si astfel, favorizeaza o regenerare optima a tesutului osos vecin.

Aplicatii clinice

Stomatologie (parodontologie, chirurgie orala, implantologie) si traumatologie, unde, datorita gradului inalt al continuitatii tesuturilor, pe langa un efect eutrofic, este necesara o bariera rezistenta si constanta impotriva scurgerii si pierderilor consecutive de lichid, precum si o protectie de durata impotriva agentilor externi.

special_aplicatie.jpg

Proprietati fizice

DIMENSIUNI: grosime extra-fine 0.2mm, 20 x 20mm, 30 x 30mm

GRANULATIE: extrafina

TIMP DE RESORBTIE: în medie 40 de zile

AMBALARE: Blister steril de unica folosinta

STERILIZARE: raze gamma

EFECTE SECUNDARE: niciunul cunoscut

Puteti vedea aici titlurile unor articole publicate de specialisti in reviste stiintifice din toata lumea, ce au ca obiect materialele OsteoBiol si rezultatele utilizarii acestei tehnologii inovatoare.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.