Trusa de machiaj intern EX-3

102-0240EU

Internal Stain Kit - ceramica Noritake (51g)

1.928,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Dezvoltat in colaborare cu renumitul ceramist Aoshima, Kit-ul de Machiaj Intern aduce in practica zilnica de laborator tehnica inovatoare a machiajului intern. Tehnica de machiaj intern este cea mai buna metoda pentru redarea celor mai felurite structuri ale variatiilor de culoare intalnite la dintii naturali. Este in mod deosebit utila atunci cand variatiile de nuanta apar in profunzimea structurii dintelui.

Colorantul Intern este special si exclusiv formulat pentru machiajul intern si pentru a usura reproducerea unei largi varietati de culori interne.

Este compatibil cu produsele liniei Noritake EX-3. Este de asemenea foarte eficient in mascarea marii reflexivitati a stratului de opac atunci cand portelanul de deasupra este subtire, sau la intensificarea/schimbarea nuantelor (din A2 in A3 de exemplu).

Contine: 18 culori (de cate 3g) (Incisal Blue 1 & 2, Mamelon Orange 1 & 2, Reddish Brown, Earth Brown, Cervical 1 & 2 & 3, White, Salomon Pink, Red, Gray, Fluoro, A+, B+, C+, D+); Bright (dilution) - 3 g; Lichid pentru colorant intern (10ml); Tabel cu culori; Instructiuni de folosire

Ceramica Noritake EX-3 este compatibila cu aliaje cu CET intre 13.4 - 14.4 x 10-6 K-1

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.