Panavia V5 seringa refill 4.6ml

3613-EU

Ciment rasinic universal, cu priza duala si eliberare de fluor, estetic si stabil coloristic

700,01 lei
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
Panavia V5 seringa refill 4.6ml
Culoare: BROWN
3613-EU 700.01 RON
Panavia V5 seringa refill 4.6ml
Culoare: CLEAR
3612-EU 700.01 RON
Panavia V5 seringa refill 4.6ml
Culoare: OPAC
3615-EU 700.01 RON
Panavia V5 seringa refill 4.6ml
Culoare: UNIVERSAL A2
3611-EU 700.01 RON
Panavia V5 seringa refill 4.6ml
Culoare: WHITE
3614-EU 700.01 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Creeaza simplu zambetul Panavia!

Un ciment. Toate lucrarile. Conditionarea suprafetelor intr-o singura etapa.

Imagineaza-ti cimentand toate lucrari protetice cu o singura procedura predictibila. Fara stres cand este nevoie sa cimentezi o coroana din zirconiu, si fara etape complicate in instructiunile de folosire. Cu revolutionarul Panavia V5, acum este posibil!

Panavia V5 este (deocamdata) cel mai rezistent ciment de pe piata, patentat de catre Kuraray Noritake. Disponibil in 5 nuante, chiar si pentru cele mai exigente cerinte estetice.

Aceste avantaje ofera posibilitatea unui nou tip de stomatologie, in care poti fi increzator in procedurile tale de cimentare. Iar pacientii? Cu siguranta vor fi impresionati de rezultatele cu adevarat extraordinare si durabile.

34 de ani de experienta cu monomerul care a schimbat lumea: MDP-ul original, patentat inca din 1981 de Kuraray Noritake Dental. Kuraray a inventat monomerul original MDP in 1981 pentru a imbunatati adeziunea la hidroxiapatita. Primul ciment compozit din lume, Panavia EX cu monomerul MDP, a fost lansat doi ani mai tarziu. Si asa a inceput povestea legendara a brandului PANAVIA. De atunci, Panavia a devenit sinonim cu adeziunea de incredere!

Pe langa puterea de adeziune la hidroxiapatita, monomerul original MDP are aderenta sporita la metale si zirconiu. Uni producatori au inceput sa foloseasca monomerul MDP recent, in cateva produse adezive, dar este unul din cele mai dificile materiale de produs. Si mai ales crearea unui monomer MDP de calitate superioara. (vezi grafic) Ar fi necesare decenii de cercetare in domeniul monomerului MDP, asa ca nu toate materialele dentare ce contin MDP produc tratamente de lunga durata.

Monomerul original MDP, de la Kuraray Noritake, inca se dovedeste a fi cel mai durabil adeziv la hidroxiapatita (HAp), acesta fiind secretul fundamental al performantei cimentului Panavia V5.

Puterea de adeziune la dentina:

panavia-grafic-1.jpg

Manevrare exceptionala. Procedura predictibila.

Usor de aplicat. Priza rapida. Usor de curatat.

Manevrarea usoara este cheia unei proceduri de cimentare predictibile. Aplicarea cimentului, inserarea lucrarii si curatarea excesului, sunt cateva exemple, unde Panavia V5 va usureaza munca.

1. sablati/abrazati interiorul lucrarii protetice si aplicati primer-ul (Clearfil Ceramic Primer Plus)

2. aplicati adezivul pe dinte (Panavia V5 Tooth Primer)

3. aplicati cimentul Panavia V5 direct din seringa. Asta este! Datorita seringii cu varfuri de automixare, procedura va fi rapida, simpla si precisa. Cu o consistenta optima a cimentului, poti pozitiona lucrarea protetica exact unde doresti. Excesul de ciment se poate curata in cateva secunde. Ca un pas final, fotopolimerizati cimentul pentru a crea sigilarea durabila.

Sunt multe de spus despre procedura predictibila de cimentare cu Panavia V5 si manevrabilitatea lui incredibila. Care este metoda cea mai simpla de a le afla? Testeaza si tu!

Secretele din spatele performantelor Panavia V5 MDP Original.

Tehnologie de polimerizare. Fara amine*.

*aminele necesare polimerizarii chimice/auto

Panavia V5 este primul nostru ciment compozit al caruti adeziv dentar este intr-un singur flacon. Cu aceasta combinatie exclusiva poti obtine adeziuni puternice, similare cu standardul de aur in adeziune: adezivului Clearfil SE BOND. In acelasi timp, s-a dovedit ca Panavia V5 este si un ciment estetic.

Hai sa ne uitam la secretele din spatele adeziunii puternice si a esteticii de neegalat ale cimentului Panavia V5. Din momentul in care cimentul intra in contact cu adezivul Panavia V5 Tooth Primer procesul de polimerizare se accelereaza. Numim acest proces priza-la-atingere. Aceasta inovatie duce la un nivel extrem de ridicat al gradului de polimerizare. Monomerul original MDP din Panavia V5 Tooth Primer impreuna cu Clearfil Ceramic Primer Plus asigura o adeziune durabila la dinte, cat si la lucrarea protetica. Sau chiar la bonturile pentru implanturi.

Pentru o estetica exceptionala nuanta cimentului trebuie sa fie stabila. Din pacate, multe din cimenturile compozite conventionale se decoloreaza/pigmenteaza cu timpul. Pentru a pastra nuantele stabile ale cimentului Panavia, in compozitia sa nu se folosesc amine (folosite in mod uzual pentru procesul prizei chimice/auto). Astfel restaurarile isi vor pastra estetica cu aspect natural.

Cele mai bune stategii de cimentare

Pentru a avea cele mai bune strategii de cimentare ai nevoie de cea mai buna informatie disponibila. Iar la Panavia V5, Pentru a simplifica procesul ai nevoie de un singur grafic.

panavia-grafic-2-3.jpg panavia-grafic-4.jpg

Indicatii clinice:

cimentarea de diverse lucrari protetice:

- coroane, punti, inlays si onlays

- fatete

- punti adezive si splinturi

- restaurari protetice pe bonturile implanturilor sau pe substructuri

- pivoti, DCR-uri, RCR-uri

Date tehnice:

Umplutura anorganica: greutate 61% (volum 38%)

Rezistenta la indoire: 127 Mpa

Modulul de elasticitate: 6.3 GPa

Rezistenta la compresie: 310 Mpa

Absorbtie apa: 21 µg/mm³

Grosimea peliculei/filmului de ciment: 12 µm

Radioopacitate: 180% AL

Eliberare de fluor (28 zile): 58 µg/g

Timp de lucru (23°C): 2 min

Mod de prezentare: Seringa 8.1g (4.6 ml) + 20 varfuri aplicatoare

Nuante disponibile: Universal (A2), Clear, Opac

Atentie: Panavia V5 este un ciment rasinic care functioneaza doar impreuna cu sistemul adeziv amelo-dentinar Panavia V5 Tooth Primer.

Urmati instructiunile de folosire

Si.... ca sa va convingeti de puterea de adeziune:

S-ar putea sa-ti placa si

Panavia V5 Tooth Primer 4ml
visibilityVezi produsul

Primer self-etch (autogravant) pentru dentina si smalt pentru cimentarea cu Panavia V5

Panavia V5 Tooth Primer 4ml

Pret 324,00 lei
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.