• -61,56%
2+1 gratis

Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g

220812

compozit nanohibrid estetic universal, fotopolimerizabil, pentru restaurari directe

257,52 lei
99,00 lei Economisesti 61%
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: A2
220808 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: A3
220809 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: A3.5
220810 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: A4
220811 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: B1
220807 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: EB (BLEACH)
220812 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: ED (DARK)
220815 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: EL (LIGHT)
220813 99 RON
257.52 RON
Ecosite Elements Pure/Layer seringa 4g
Culoare: EM (MEDIUM)
220814 99 RON
257.52 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

OFERTA!!

Cumpărați 2 seringi Ecosite Elements (orice nuanta Pure sau Layer din stoc*) 

și primiți o seringă A2 GRATIS! 

Oferta este valabila in limita stocului disponibil pana la 15.06.2024

*cele 2 seringi au termen de valabilitate 2024

Descoperiţi arta modernă a compozitelor cu Ecosite Elements. Cu tehnologia inovatoare a materialului NC1, o selecţie inteligentă a nuanţelor şi o manipulare excepţională.

Intuitiv, estetic şi fiabil. Proiectat precis şi absolut practic. Pentru rezultate superbe. În fiecare zi. + 98 % din toate tratamentele tipice cu un singur material + Concept de nuanţe intuitiv şi de încredere + Manipulare excepţională pentru siguranţă şi precizie maxime

Sistem inteligent de nuanţe Inginerie exactă Experimentaţi şi mai mult arta de a obţine soluţii recunoscute - Ecosite Elements, cu conceptul său de nuanţe intuitiv, are tot ce vă trebuie pentru rezultate impresionante. Secretul său constă în combinarea inteligentă a nuanţelor, folosind maxim trei module. Permite restaurări estetice naturale cu orice tehnică de lucru. Intuitiv, absolut practic şi în acelaşi timp surprinzător de eficient. Varietate maximă de combinaţii şi lustruire extrem de rapidă - nuanţele, divizate pe trei module, sunt uşor de combinat pentru a crea rezultate superbe. În funcţie de cerinţe, puteţi găsi rapid exact ceea ce căutaţi pentru munca dumneavoastră în regiunea anterioară şi posterioară. Şi, mulţumită stratului subţire al nuanţelor Highlight, puteţi recrea cu uşurinţă caracterul individual al fiecărui dinte. Pentru restaurări naturale, convingătoare.

PURE: Cinci nuanţe VITA - Nuanţe pure ca substitut cu aspect natural pentru dentină sau smalţ 

ecosite-elements-pure.jpg

LAYER: Patru nuanţe de smalţ - Layer pentru înlocuirea smalţului sau pentru tehnica de stratificare în combinaţie cu nuanţele Pure

ecosite-elements-layer.jpg

HIGHLIGHT: Patru nuanţe speciale - Nuanţe Highlight pentru individualizare şi mascarea decolorărilor

ecosite-elements-highlight.jpg

>> Sistemul Ecosite Elements oferă un material de restaurare versatil şi prietenos cu utilizatorul, care permite medicului să ofere pacienţilor un material de înaltă calitate pentru a fi mulţumiţi şi pentru a îndeplini cerinţele lor estetice, oricât de scurt ar fi timpul disponibil. << Max-Richard Seidemann, Meppen, Germania

Varietate maximă de combinaţii Opţiunile de combinare ale sistemului inteligent de nuanţe şi caracteristicile sale de foarte înaltă calitate permit tratamentul pentru toată gama de indicaţii. Pentru regiunile anterioare şi posterioare în tehnica monocromatică sau stratificată - Ecosite Elements vă va impresiona întotdeauna cu un luciu strălucitor rapid şi spectaculos şi un efect uimitor de cameleon.

O privire de ansamblu a tuturor opţiunilor de combinare

ecosite-elements-best-combination.jpgecosite-elements-ghid-stratificare.jpg

Ghid de stratificare

Manipulare excepţională datorită tehnologiei NC1 Mulţumită tehnologiei inovative NC1 (»nonclustering«), acest compozit nano-hibrid îndeplineşte toate cerinţele pentru munca de zi cu zi. Valorile sale mecanice sunt la cel mai înalt nivel şi se potrivesc perfect pentru regiunea anterioară şi posterioară. Cu silanizarea precisă a elementelor individuale ultrafine de umplere, tehnologia NC1 permite o distribuire extrem de omogenă, de unde rezultă caracteristici de lucru optime, luciu maxim şi rezultate strălucitoare. Datorită efectului Push-and-Flow, materialul se adaptează la cerinţele particulare ale situaţiilor individuale. Consistenţa iniţială fermă devine rapid mai moale în timpul modelării. Materialul poate fi adaptat în siguranţă la pereţii cavităţii, detaliile anatomice pot fi reproduse cu acurateţe.

ecosite-elements-x2000.jpg

>> Ecosite Elements - Magnificare 2000 Sursa: Imagini interne, DMG, 201

Redus sistematic pentru eficienţa maximă a costurilor Când este vorba de eficienţă, ne place să privim imaginea de ansamblu. De aceea am acordat atenţie specială, pentru a vă face munca de zi cu zi cât se poate de practică cu Ecosite Elements. Modulele Ecosite Elements au fost reduse la elementele esenţiale şi sunt aliniate şi proiectate optim pentru a se completa perfect. Pentru dumneavoastră, asta înseamnă muncă mai simplă şi spaţiu de depozitare necesar mai redus în cabinetul dvs. stomatologic.

Totul la îndemână dumneavoastră Eficient şi organizat Ecosite Elements este un sistem inteligent, coordonat, cu module care se completează perfect. Cele trei module de nuanţe Pure, Layer şi Highlight sunt completate prin Ecosite Bulk Fill, Ecosite Bond, Etching Gel şi diferite accesorii. Şi pentru că noi urmărim întotdeauna să facem lucrurile cât se poate de practice, oferim şi organizare şi eficienţă: combinarea modulelor orientată spre practică cu ghiduri de nuanţe potrivite, împreună cu un aranjament compartimentat al seringilor și al accesoriilor care facilitează utilizarea. Pentru un proces unic al tratamentului în spatele fiecărei restaurări.

Mod de prezentare: seringa 4g

Nuante disponibile: PURE: B1, A2, A3, A3,5, A4,

LAYER: EB (Enamel Bleach), EL (Enamel Light), EM (Enamel Medium), ED (Enamel Dark)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
2+1 gratis