Limpidoos solutie pentru curatat lentile

3385

solutie cu alcool pentru curatarea si dezinfectarea lentilelor, a ramelor, a vizierelor; ideal pentru curatarea lupelor

32,00 lei
cu TVA

Limpidoos este noul spray natural lichid cu actiune de curatare, antibacteriana, igienizanta si dezinfectanta, dezvoltat de QuattroTi. Compozitia sa, pe baza de alcool si de uleiuri esentiale, va permite sa curatati orice tip de lentile si toate ramele din plastic sau metalice.

Aveti halouri sau zone incetosate pe lentile? Deseori apar halouri deranjante pe suprafetele lentilelor care impiedica ochiul sa aiba o vedere corecta. Un halou nu este altceva decat un reziduu de grasime pe lentila, ceea ce provoaca o estompare a contururilor imaginii.

Limpidoos are, in formula sa vegetala, atat componente capabile sa descompuna grasimile, cat si un alcool special, ceea ce impiedica formarea halourilor. 

DE CE LIMPIDOOS NU DETERIOEAZA LENTILELE?

Lentilele antireflex sunt procesate prin plasarea straturilor de fluorina pe suprafata lor; desigur, totul se face sub vid. Fiecare strat are capacitatea de a devia fasciculul de lumina, permitand lentilei sa elimine imaginile parazitare, adica luminile laterale care patrund in pupila, provocand o deteriorare a calitatii vizuale.

Limpidoos a fost formulat pentru a nu afecta fluorina lentilelor, datorita componentelor sale naturale.

DE CE LIMPIDOOS DEZINFECTEAZA?

Alcoolul, fiind un solvent, in contact cu bacteriile si virusurile schimba structura chimica a proteinelor acestora, impiedicandu-le sa genereze efectele nedorite.  

Prin urmare, datorită cantitatii si calitatii alcoolului prezent, Limpidoos nu este doar un agent de curatare, ci si un dezinfectant!

DE CE ALCOOLUL DIN LIMPIDOOS NU DAUNEAZA SUPRAFETELOR?

Alcoolul din Limpidoos este diluat in proportie de 90% in solutie apoasa bi-distilata, astfel incat lichidul nu afecteaza ramele din plastic, vizierele din acetat sau policarbonat, spre deosebire de solutiile ce contin 90% alcool denaturat, care, pe termen lung, creeaza halouri rosii pe suprafetele din plastic. 

Prezentare: flacon 33ml cu pulverizator

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.