Dyract XP Refill 5 unidoze

60604275

Compomer fotopolimerizabil pentru restaurari estetice, cu efect de prevenire a cariilor

117,00 lei
cu TVA
1
Produs Referinta Stoc Pret
Dyract XP Refill 5 unidoze
Culoare: A2
60604275 117 RON
Dyract XP Refill 5 unidoze
Culoare: A3
60604276 117 RON
Dyract XP Refill 5 unidoze
Culoare: A3.5
60604277 117 RON
Dyract XP Refill 5 unidoze
Culoare: B1
117 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Dyract eXtra a fost inlocuit cu succes de materialul Dyract XP, care ofera aceleasi avantaje si beneficii pe care le oferea si predecesorul sau. Dentsply a venit in intampinarea medicilor, simplificand sistemul de nuante si propunand numai 4: A2, A3, A3.5 si B1, care au inlocuit si nuantele de Dyract eXtra A4, B3, C2, C3, O-A2, O-B3, astfel:

corespondente-nuante-dyract.jpg

Dyract XP este un compomer fotopolimerizabil pentru restaurari, indicat atat pentru zona anterioara, cat si pentru cea posterioara.

Dyract XP are proprietati speciale datorita combinatiei unice patentate DENTSPLY dintre materialul de umplutura cu fluor si monomeri modificati.

Obturatiile realizate cu Dyract XP elibereaza continuu ioni de fluor si functioneaza ca un "tampon" pentru acizi de-a lungul interfetei cu structura dentara. Testele de laborator au confirmat efectul cariostatic local. In studiile clinice asupra obturatiilor pedodontice, longevitatea celor realizate cu Dyract eXtra s-au dovedit a avea rezultate incomparabile.

Obturatiile cu Dyract XP sunt alegerea logica si imediata pentru pacientii cu igiena orala deficitara si risc cariologic major (alaturi evident de masurile profilactice necesare).

Dyract XP poate fi folosit cu succes chiar si cu sistemele adezive cele mai rapide. Acest aspect a fost documentat de studii asupra obturatiilor cervicale.

Avantaje si beneficii:

- timp de priza redus, pentru proceduri simple si rapide

- usor de manevrat si de adaptat la cavitate

- lustruire si finisare usoare, pentru rezultate estetice

- durabilitate excelenta

- eliberare continua de fluor

- timp de lucru prelungit pentru confortul medicului

Dyract eXtra, materialul anterior, a avut un succes incontestabil, cu mai mult de 220 milioane de unidoze vandute, fiind unul dintre materialele cele mai populare din lume. Rezultatele impresionante sunt dovedite prin 45 de studii clince, mai mult de 500 de publicatii stiintifice si 17 ani de utilizare de succes in clinici stomatologice.

Mod de prezentare: 1 folie 5 unidoze

Nuante disponibile: A2, A3

S-ar putea sa-ti placa si

Pistol aplicator unidoze /...
visibilityVezi produsul

Pistol aplicator pentru unidoze / compule

Pistol aplicator unidoze / compule

Pret 180,00 lei
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.