• -14,99%

Hartie de articulatie 40µ BK80 carnet 100 foi

BK80

Culoare: albastru / rosu

40,00 lei
34,00 lei Economisesti 14%
cu TVA

Hartie de articulatie Bausch, 40µ

Cod produs: BK 80

Culoare: albastru / rosu

Mod de prezentare: carnetel 100 foi

Hartia de articulatie Bausch 40μ este rezistenta la rupere si acoperita cu pigmenti lichizi pe ambele fete. La fel ca hartia de articulatie Bausch de 60μ, marcheaza foarte precis datorita grosimii foarte scazute a materialului folosit. Astfel se evita punctele de contact false sau neclare.

Datorita materialului putin mai rezistent, aceste materiale sunt disponibile si sub forma de potcoava.

Hartia preformata poate fi usor aplicata fara forcepsa sau alte dispozitive. Toate hartiile preformate potcoava sunt disponibile in cutii de plastic pentru a facilita indepartarea lor una cate una, cu o singura mana.

Hartia de articulatie preformata potcoava sunt deosebit de utile pentru pacientii care au tendinta de a musca unilaterla in timpul testului de ocluzie, datorita rezilientei diminuate. Dentistul poate imediat detecta partea preferata.

Marcarea simetrica a tuturor contactelor este de dorit mai ales cand se testeaza ocluzia in cazul protezelor totale, care se ajusteaza primar conform conceptului ocluziei echilibrate bilateral.

Marcarea in mod egal a unei arcade totale este esentiala cand se ajusteaza ocluzal.

In acest sens, hartia de articulatie Bausch, in forma de potcoava, este ideala mai ales cand se testeaza contactele ocluzale pe suprafete artificiale umede.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.