Implant dentar Resista IC 38 - Platforma de 4.0

Implant dentar din Titan pur de clasa IV, cilindric si cu hexagon intern

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

Resista, marca detinuta de Ing. Carlo Alberto ISSOGLIO & C. ofera o gama completa de produse concepute de companie pentru a satisface nevoile medicilor stomatologi si ale tehnicienilor dentari. RESISTA - sinonim cu fiabilitate, echilibru si continuitate, este cunoscut in intreaga lume din 1946. Resista foloseste cel mai inalt nivel tehnologic pentru linia sa de implanturi. Pentru a ne familializa cu acest produs, va vom prezenta principale caracteristici ale sistemului de implanturi dentare Resista fabricate in Italia. - Implanturile Resista Romania au in compozitia sa Titan pur de clasa IV (99.5 % Ti, Standarde ISO 5832/2). Pe ambalajul implanturilor Resista veti gasi inscriptionat: „implant din titan grad IV".

  • - Tratament de suprafata: Double Acid Etching (dubla sterilizare si decontaminare in plasma de acid argonic) realizat si brevetat de laboratorul Nobil Bio Ricerche.
  • - Multifunctionalitatea componentelor implantului Resista (Mount, Transfer si Abutment): port-implant, bont de transfer pentru amprentare si bont protetic drept (frezabil pana la 13°).
  • - Macro geometria implantului este in masura sa satisfaca toate necesitatile situs-ului chirurgical (Cilindric, Conic, Mini, Short, si Extra Large).
  • - Platforma protetica: diametru mic, fara muchii si micro miscari la gatul implantului, potrivit pentru a mentine nivelul ososului si pentru a evita procesul de resorbtie.
  • - Margini rotunjite si asimetrice: performanta de top in inserarea implantului (autofiletant, autotarodabil si in acelasi timp anatomic), conform structurii osoase intalnite.

ic-38.jpg pozitionare-implant-ic-38.jpg flacon-steril.jpg protocol-chirurgical-ic-38.jpg dimensiuni-implant-ic-38.jpg

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.