Implant dentar Resista IA 50 - Platforma de 4.0

Implant dentar din Titan pur de clasa IV, a-blade, cu hexagon intern

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

Resista, marca detinuta de Ing. Carlo Alberto ISSOGLIO & C. ofera o gama completa de produse concepute de companie pentru a satisface nevoile medicilor stomatologi si ale tehnicienilor dentari. RESISTA - sinonim cu fiabilitate, echilibru si continuitate, este cunoscut in intreaga lume din 1946. Resista foloseste cel mai inalt nivel tehnologic pentru linia sa de implanturi. Pentru a ne familializa cu acest produs, va vom prezenta principale caracteristici ale sistemului de implanturi dentare Resista fabricate in Italia. - Implanturile Resista Romania au in compozitia sa Titan pur de clasa IV (99.5 % Ti, Standarde ISO 5832/2). Pe ambalajul implanturilor Resista veti gasi inscriptionat: „implant din titan grad IV".

  • - Tratament de suprafata: Double Acid Etching (dubla sterilizare si decontaminare in plasma de acid argonic) realizat si brevetat de laboratorul Nobil Bio Ricerche.
  • - Multifunctionalitatea componentelor implantului Resista (Mount, Transfer si Abutment): port-implant, bont de transfer pentru amprentare si bont protetic drept (frezabil pana la 13°).
  • - Macro geometria implantului este in masura sa satisfaca toate necesitatile situs-ului chirurgical (Cilindric, Conic, Mini, Short, si Extra Large).
  • - Platforma protetica: diametru mic, fara muchii si micro miscari la gatul implantului, potrivit pentru a mentine nivelul ososului si pentru a evita procesul de resorbtie.
  • - Margini rotunjite si asimetrice: performanta de top in inserarea implantului (autofiletant, autotarodabil si in acelasi timp anatomic), conform structurii osoase intalnite.

implant-dentar-ia-50.jpg pozitionare-implant-ia-50.jpg flacon-steril.jpg protocol-chirurgical-ia-50.jpg dimensiuni-implant-ia-50.jpg

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.