Terra Dent va ofera servicii de mentenanta si de reparatii pentru echipamentele stomatologice comercializate aflate in garantie sau post-garantie. Acest departament este format din tehnicieni cu experienta (chiar si de peste 15 ani), aflati intr-o continua perfectionare, prin cursuri de specializare organizate de producatori. 

Date de contact:

Bucuresti + sudul tarii

Telefon: 0758817565, 0758817564

E-mail: service@terradent.ro

Cluj-Napoca + nordul tarii

Telefon: 0755072620 

E-mail: servicecluj@terradent.ro

Important! 

Echipamentele si piesele de mana care se trimit in vederea repararii trebuie sa intruneasca toate conditiile de igiena - curatare, dezinfectare, sterilizare. 

Este indicata expedierea / predarea produsului defect in ambalajul original. In cazul in care acest lucru nu este posibil, produsul trebuie ambalat corespunzator, pentru a se evita deteriorarea obiectului in timpul transportului. Terra Dent nu isi asuma deteriorarea echipamentului in timpul transportului din cauza ambalarii nepotrivite. 

Daca este vorba de aparatura cu mai multe componente, echipamentul trebuie sa fie trimis complet, inclusiv cu baterii, cabluri de alimentare, incarcatoare etc. 

Piese de schimb

Piesele utilizate in timpul reparatiilor sunt piese originale sau after market, in functie de dorinta clientului. 

Garantie reparatie: 3 luni pentru piese de mana si echipamente (in cazul utilizarii corespunzatoare)

6 luni pentru rotoare

Interval pana la interventie:

- pentru produse aflate in garantie, cat mai repede posibil, de obicei 48h de la solicitarea realizata in scris

- pentru produse aflate in afara garantiei, cat mai repede, in functie de disponibilitate si in ordinea solicitarilor

(Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Costurile de retur si de transport fiind suportate de Consumator.)

Tarife:

cost deplasare: 1 leu / km (+TVA), distanta calculandu-se dus + intors (exceptie depasarile in Bucuresti, Cluj-Napoca si jud. Ilfov.

cost manopera: 210 lei/h taxabil din 30 in 30 de minute in Bucuresti/Cluj, iar in deplasare taxabil din ora in ora