Date Generale

Magazinul online TERRA DENT este administrat de compania TERRA DENT S.R.L. (denumita in continuare „Terra Dent” sau „Vanzator”), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10341/1999, avand CUI 12444473, atribut fiscal RO, CIF RO12444473, capital social 32.000 lei, cu sediul social in str. Amilcar C. Sandulescu, nr. 4A, etaj 1 , Sector 6 , Bucuresti, Romania, telefon 021 316 4183, fax 021 312.23.32 si contul bancar cu RO44RNCB0071011436370001 deschis la BCR, Sucursala Plevnei.

Iti recomandam sa citesti acest document cu atentie!

Prin utilizarea site-ului TERRADENT.RO, vizitatorul sau dupa caz, cumparatorul persoana juridica - doctor sau tehnician dentar(denumit in continuare „Cumparator”) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare „Contract”).

Contractul se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul TERRA DENT si, odata incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor parti.

Contractul poate fi modificat unilateral de Vanzator in functie de evolutia prevederilor legale, fara obligatia de a anunta in mod special acest lucru in prealabil.

Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata, intelegand faptul ca urmare a relatiei contractuale dintre parti (raporturi intre profesionisti), Vanzatorul poate utiliza astfel adresa de e-mail furnizata ca informatie privind cumparatorul.

In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online TERRADENT.RO, Cumparatorul, in calitatea sa de profesionist isi exprima acordul cu privire la inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata in campul special destinat generarii contului si cu privire la metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si/sau telefonic cu privire la comanda plasata si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de Vanzator.

In momentul crearii unui cont in cadrul magazinului online TERRADENT.RO, Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la metodele de comunicare specifice, respectiv e-mail/telefon cu privire la viitoarele comenzi pe care le va plasa prin intermediul contului si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de Vanzator.

Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Constituie acceptari ferme ale comenzii si, implicit, semnifica incheierea contractului intre profesionisti, orice discutii telefonice, comunicari prin email sau orice alte metode de comunicare la distanta cu reprezentantii Vanzatorului care confirma livrarea produselor In cazul in care profesionistul medic stomatolog sau tehnician dentar nu este contactat de catre un reprezentant TERRADENT, contractul nu se va considera incheiat, fara nicio obligatie din partea Vanzatorului, Cumparatorul intelegand faptul ca simpla confirmare automata a comenzii imediat dupa plasare nu genereaza obligatii contractuale in sarcina TERRADENT.

TERRADENT.RO nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de afisare aparute pe site, pentru elementele de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nici pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se face trimitere in materialele prezentate pe site, nefiind in niciun fel implicata in gestionarea acestora. Imaginile sunt cu titlu informativ si nu reflecta in totalitate ofertele si preturile expuse si nu creaza obligatii contractuale.

Procesarea si confirmarea comenzilor

Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice Cumparatorului rezultatul verificarii. Transmiterea prin email sau telefonic, de catre Vanzator a notificarii de livrare/a confirmarii livrarii catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul incheierii Contractului la distanta.

Pentru produsele cu status “Cere oferta” este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vanzatorul, Cumparatorul fiind invitat sa contacteze TERRA DENT utilizand informatiile disponibile in sectiunea „Contact” in cazul in care este interesat sa achizitioneze un astfel de produs

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

Cumparatorul poate anula o comanda contactand Vanzatorul utilizand informatiile din sectunea „Contact” inainte de a primi mesajul de de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email catre comenzi@terradent.ro. De asemenea, cumparatorul poate anula direct o comanda prin intermediul contului sau in termen de maxim 1 h de la plasarea comenzii. In ambele cazuri anularea comenzii poate opera doar in cazul in care aceasta nu are deja status „finalizat”. Cumparatorul poate returna produsul / produsele respectand procedura descrisa in cadrul sectiunii “Returnarea produselor”.

Durata contractului

Prezentul contract este incheiat pe o durata determinata, respectiv pe durata necesara livrarii comenzii plasate prin intermediul magazinului online TERRADENT.RO. Odata livrata comanda, contractul se considera onorat, Vanzatorul urmand sa fie responsabil doar pentru obligatiile legale si contractuale incidente ulterior livrarii produsului si pana la expirarea termenului de garantie a produsului achizitionat.

Facturarea comenzilor

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

Factura circula fara semnatura si stampila vanzatorului conform codului fiscal in vigoare. Clientul considera factura acceptata si insusita odata cu primirea marfurilor si semnarea documentului de livrare (respectiv AWB-ul curierului) fara a mai fi necesara semnarea si stampilarea facturii in cazul trimiterii marfurilor prin curier.

Preturile si informatiile despre produse

Preturile prezentate in cadrul magazinului online TERRADENT.RO includ TVA (19% si 9%). Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru pe pagina produsului, la momentul finalizarii comenzii sau dupa caz, in cadrul diverselor campanii limitate in timp organizate de Vanzator.

Eforturile noastre de a lista preturile corecte sunt majore. Totusi anumite produse din catalogul nostru pot avea preturi gresite. Pentru aceste produse, daca pretul corect este cu cel putin 20% mai mare decat pretul listat in catalogul nostru, ne rezervam dreptul de a va contacta personal pentru a remedia situatia creata, in sensul mentinerii intentiei de a achizitiona de pe site-ul TERRA DENT insa cu privire la un alt produs al carui pret este corect calculat sau dupa caz, in sensul anularii comenzii.

Factura fiscala va fi emisa in temeiul specificatiilor din cuprinsul mesajului de confirmare a incheierii Contractului, respectiv va cuprinde pretul prevazut in cuprinsul acestui mesaj. Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru integralitatea descrierilor produselor prezentate pe site.

Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila a vizitatorilor/cumparatorilor.

Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul magazinului online TERRADENT.RO cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate, respectiv produsul livrat poate avea o culoare diferita fata de cea prezentata pe site.

Plata

Preturile prezentate in cadrul magazinului online TERRA DENT includ TVA de 19% respectiv 9% in conformitate cu dispozitiile legale. Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru pe pagina produsului, la momentul finalizarii comenzii sau dupa caz, in cadrul diverselor campanii limitate in timp organizate de Vanzator.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita plata integrala in avans in cazul produselor aprovizionate de TERRA DENT pe baza comenzii Cumparatorului, mai precis pentru acele produse in descrierea carora apare mentiunea „La comanda”. In acest caz, aprovizionarea si livrarea vor fi efectuate numai in urma inregistrarii platii complete a comenzii.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

  • Cu numerar, prin intermediul curierului (plata ramburs)

Scadenta facturii se considera a fi:

  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in momentul livrarii prin curier

Livrarea comenzilor

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse in comanda acceptata in sistem de curierat door-to-door, la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii.

Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective, disponibil in forma integrala pe site-ul www.terradent.ro.

Vanzatorul va aplica tariful comunicat inainte de fiecare livrare, iar in cazul produselor aflate la promotie, in conformitate cu regulamentul promotiilor active pe site in momentul plasarii comenzii.

Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si va transmite urmatoarele documente insotitoare: factura fiscala, manualele de utilizare furnizate dupa caz, de catre producator sau de catre importator.

Cumparatorul trebuie sa notifice prin email la comenzi@terradent.ro sau telefonic la 021 316 4183, absenta oricaruia dintre aceste documente in termen de 48 de ore de la receptionarea produselor, in caz contrar toate acestea considerandu-se comunicate.

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca nici la a doua tentativa livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunaa Cumparatorului cel mai tarziu la data stabilita pentru livrare termenul estimat pentru finalizarea livrarii. Daca termenul nou de livrare depaseste 90 de zile calendaristicce, modificarea termenului este supusa acceptarii de catre Cumparator urmand ca in cazul in care aceasta nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata, iar Vanzatorul ii va restitui Cumparatorului sumele aferente incasate in avans.

Daca informatiile legate de facturare si livrare furnizate de catre Cumparator sunt eronate sau incomplete, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele si nu se va stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele si nu se va stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul efectuarii livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale in cazul livrarilor efectuate direct de Vanzator) si a efectuarii integrale a platii aferente. Vanzatorul nu va autoriza curierul sa permita deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori a acestuia.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat, nu mai tarziu de 24 de ore de la refuzul receptiei prin email la comenzi@terradent.ro. Orice reclamatie ulterioara cu privire la acest aspect este nula si nu poate fi luata in considerare.

Garantie

Produsele cumparate prin intermediul TERRA DENT sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie comerciala.

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in certificatul de garantie emis de catre Producator/Importator sau Vanzator, acesta garanteazã Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a bunurilor si serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru o perioada de la data emiterii facturii de vanzare, conform certificatului de garantie. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

Cumparatorul este pe deplin responsabil cu privire la instalarea si utilizarea produselor, conform instructiunilor prevazute in documentatia furnizata de producator/importator, Vanzatorul oferind garantie doar pentru deficiente de productie sau in caz de neconformitate cu specificatiile tehnice prezentate pe site sau dupa caz, in documentatia specifica.

Pentru mai multe informatii privind returnarea produselor in cazul invocarii neconformitatii produselor, consultati sectiunea „Returnarea produselor”.In cazul solicitarilor nejustificate a garantiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a obliga Cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport corespunzatoare.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia data de fiecare marca in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului (acolo unde este cazul).

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Costurile de retur si de transport fiind suportate de Consumator.

Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre garantia produselor din sectiunea “Garantie”.

Returnarea produselor

Cumparatorul persoana juridica poate solicita returnarea produselor achizitionate din magazinul online TERRADENT.RO in urmatoarele situatii:

  • Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site
  • Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii
  • Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare).

Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail comenzi@terradent.ro.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator pe adresa punctului de lucru din str. Amilcar C. Sandulescu, nr.4A, Bucuresti.
In cazul in care se confirma lipsa de conformitate a produsului, Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de Vanzator.

In alte cazuri, decat cele prezentate anterior, clientii pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. terradent.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR RETURNATE.

“Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.”

“Pentru comenzile platite cu OP suma va fi returnata pe acelasi cont utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.”

“Pentru comenzile platite cu numerar la sediul terradent.ro suma va fi returnata tot in numerar pana in limita a 5000 lei, diferenta urman a fi returnata in contul pus la dispozitie de catre cumparator, in decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.”

“Pentru comenzile platite cu ramburs suma va fi returnata in contul pus la dispozitie de catre cumparator, in decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.”

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului conform OG 34/2014", completand FORMULARUL DE RETURNARE sau prin trimiterea unei solicitari pe email la adresa comenzi@terradent.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate.

Acest drept de returnare se aplica numai produselor comandate si platite prin intermediul site-ului terradent.ro.

Consumatorul NU poate denunta unilateral (in conditiile O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: pompe gura, protectii dentare, irigatoare, cani, obiecte pentru dentitie, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare bucale/nazale, etc.); si care au fost desigilate de consumator; furnizarea de produse al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara; furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator; furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente; contractele in cazul carora consumatorul a solicitat in mod special profesionistului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere; contracte incheiate in cadrul unor licitatii;

Conform O.G. 34/2014 dreptul de retur ale consumatorului NU se adreseaza PERSOANELOR JURIDICE si nici pentru cazul cind produselor sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul TERRA DENT, prin exceptie produsele care sunt precomandate, platite si neridicate de la sediul terradent.ro

Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile O.G. 34/2014. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate direct de catre client.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu sigiliul si etichetele intacte, sa nu fie purtate, folosite, uzate si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, bon fiscal, certificate de garantie etc.)

Marketing 

Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice in conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic

Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont. Cumparatorul are posibilitatea sa modifice oricand informatiile furnizate de Cumparatorul profesionist si sa filtreze mesajele pe care doreste sa le primeasca din partea Vanzatorului, prin accesarea sectiunii online “Contul meu” si logarea in contul personal.

Drepturile de proprietate intelectuala

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de client al TERRA DENT SRL, se realizeaza in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal aplicabile raporturilor intre profesionisti. Pentru o informare completa asupra activitatii de prelucrare a datelor cu caracter personal realizata de TERRA DENT SRL, in calitate de operator de date, va invitam sa consultati sectiunea „Protectia datelor personale”.

TERRADENT.RO se obliga la respectarea principiilor prevazute de legislatia aplicabila protectiei datelor cu caracter personal. In sensul prezentului contract, datele care fac obiectul prelucrarii se pot referi la: date ale reprezentantilor partilor, respectiv nume si prenume, adresa de e-mail, date de contact pentru identificarea unei persoane la livrare etc.

Prelucrarea nu poate fi extinsa la alte scopuri, cu exceptia cazului in care partile convin in mod expres sau exista o obligatie legala care da dreptul oricarei parti sa prelucreze datele.

TERRADENT.RO se obliga sa preintampine incidente precum distrugerea, folosirea inadecvata, accesul neautorizat, dezvaluirea sau alterarea datelor cu caracter personal. La incetarea prezentului contract, TERRADENT.RO se obliga sa inceteze prelucrarea datelor, cu exceptia cazurilor in care exista o obligatie legala care impune prelucrarea in continuare a datelor sau exercitarea unor drepturi in instanta si/sau in fata autoritatilor publice cu atributii de control.

Mai multe detalii se gãsesc in sectiunea “Protectia datelor personale”.

Numele magazinului online si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC TERRADENT SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului/titularului. Numele si siglele persoanelor juridice, precum si denumirile produselor pot fi marci inregistrate ale proprietarilor respectivi sau ale TERRADENT. Pentru orice sesizare legata de drepturile de proprietate intelectuala puteti trimite email la adresa office@terradent.ro. Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana juridica, alta decat TERRA DENT SRL se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, TERRADENT SRL nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

Forta majora si litigiile

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Prezentul Contract este supus legii romane si se considera incheiat in Romania. Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului. Pentru a sesiza un eventual litigiu, va rugam sa va adresati in scris la adresa office@terradent.ro

Partile pot invoca si pot proba forta majora in conditiile legii, exonerand astfel partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru bunurile livrate si serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

Fraudari

Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, este considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.bebevita.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care se fac vinovate de aceste fapte.

Confidentialitatea

SC TERRADENT SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor de pe site-ul www.terradent.ro si a dispozitiilor cu privire la datele cu caracter personal descrise in prezentul document.

SC TERRADENT SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele se vor utiliza numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si pentru derularea comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, a ofertelor acestuia si a celor descrise la clauza "Dreptul de Prelucrare a Informatiilor cu caracter personal" din prezentul document.

SC TERRADENT SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.terradent.ro, adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

Alte clauze

Clientul este de acord si isi asuma in totalitate raspunderea prin acordul cu acesti Termeni si Conditii.