RehaBite Bite Pad Trainer

RB600

dispozitiv fizioterapeutic de formare a muschilor mestecatori

410,00 lei
cu TVA

- instrument pentru tratament fizioterapeutic

- niveluri reglabile ale intensitatii antrenamentului

- instruirea coordonatoare a muschilor masticatori inclusiv biofeedback

- amelioreaza durerea muschilor mastecatorii

- reducerea durerii de lunga durata

- reducerea punctelor de durere

- activarea capacitatii de autovindecare

- normalizarea activitatilor musculare

- tratament care economisiste timp

- lucreaza pe principiul hidrostatic

- testat clinic

- alternativa buna sau de completare in combinatie cu gutiera

Eficienta - antrenament coordonat - efecte terapeutice

RehaBite este primul dispozitiv de antrenament care permite formarea intraorala coordonata cu ajutorul presiunii prin exercitii. Acest lucru este posibil cu ajutorul principiului hidrostatic, comparabil cu echilibrarea pe un balansoar.

Studiile stiintifice recente au demonstrat ca muschii masticatori pot fi instruiti foarte eficient, in special cu exercitii de coordonare la un nivel de presiune submaximal. Antrenamentul coordonat duce la schimbari in conduita functionala a muschilor, care ajung permanent sa depaseasca seturile de exercitii. Acest efect este insotit de modificarile structurale dorite ale unei regiuni specifice a creierului. Adaptarile musculare induse de antrenament sunt un efect esential in tratamentul cu succes al durerii.

Alte efecte terapeutice ale RehaBite includ relaxarea postisometrica (adica relaxarea eficienta terapeutica a muschilor dupa tensiunea anterioara) si controlul haptic care functioneaza ca biofeedback (perceptia functiei musculare prin feedback-ul oferit de dispozitivul RehaBite). Forme comparabile ale acestor elemente pot fi gasite si in conceptele fizioterapeutice contemporane.

Dispozitivul RehaBite permite:

- Formarea coordonata

- Exercitii de relaxare postisomerica si biofeedback

- Activarea capacitatilor de auto-vindecare

Antrenamentul cu ajutorul dispozitivului RehaBite

Instructiunile terapeutului pentru exercitiile de la domiciliu: Recomandam sa va adresati fizioterapeutului sau medicului dentist cu privire la intensitatea exercitiilor la domiciliu si sa treceti prin antrenamentul RehaBite impreuna cu acestia atunci cand o faceti pentru prima data pentru a evita formarea sau supraincarcarea incorecta. Terapeutul va determina nivelul contractiei musculare submaximale fara durere. Mecanismul surubului de control al fortei permite ajustarea intensitatii antrenamentului la un nivel de 50% din nivelul stabilit fara durere. Nivelul maxim pentru antrenament nu poate fi depasit deoarece limita maxima a surubului de control al fortei este limitat. Daca este necesar, terapeutul poate inregistra si verifica orice efecte musculare obtinute din antrenament, in plus fata de reducerea durerii, in timpul tratamentului, utilizand inregistrari electromiografice (EMG).

Monitorizarea tratamentului este solicitata periodic.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.