Lampa fotopolimerizare Demi Plus Kerr

910860

Lampa de fotopolimerizare cu LED

4.680,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Demi Plus, sustinuta de Tehnologia Demetron, reprezinta o generatie de lampi de fotopolimerizare premium. Combina o tehnologie sofisticata cu un design inovativ care imbunatatesc performanta si asigura fotopolimerizari eficiente, permitandu-i astfel medicului sa se concentreze pe ceea ce este cu adevarat important - tratamentul.

Caracteristici:

Fotopolimerizare cu adevarat de 5 secunde

Tehnologia pulsatila (PLS) permite fotopolimerizarea in 5 secunde a compozitelor cu nuantele A3 sau cu nuante mai deschise.

Functionare neintrerupta

Ventilatorul silentios si sistemul unic de control al temperatutii pastreaza lampa la temperatura optima pentru functionare neintrerupta. Extinde durata de viata a lampii.

Tehnologie avansata a bateriei

Bateria cu tehnologie litiu-ion poate asigura 300 de clcluri de fotopolimerizare de cate 10 secunde la o singura incarcare.

Design ergonomic, greutate redusa

Optiunile multiple reduc solicitarea mainii si a bratului

Exterior: Plastic Valox Exteriorul lampii Demi Plus este fabricat din Valox, o rasina poliesterica termoplastica de inalta performanta care a fost testata in lumea consumatorilor si ofera avantaje multiple. Derivat in proportie de 85% din plastic post-consum, materialul cu greutate redusa insa extrem de durabil, este rezistent chimic si la impact si suporta temperaturi extreme.

Interior: Tehnologie PLS Demi Plus utilizeaza puterea "cresterii periodice a puterii" sau tehnologia PLS, variind intensitatea puterii de la 1100 mW/cm2 la o intensitate maxima de 1330mW/cm2 de mai multe ori in timpul ciclului de fotopolimerizare la o lungime de unda de 450 - 470 nm. PLS furnizeaza o lumina puternica si continua, pentru a asigura o fotopolimerizare cu adevarat de 5 secunde, fara a genera exces de caldura.

Noutati:

- Ghid luminos extins - +28% lungime aditionala Ghidul luminos Turbo Extins de 8mm permite aplicatii superioare datorita unui acces imbunatatit pentru procedurile din zona posterioara.

- Design imbunatatit al piesei de mana Esteriorul este fabricat din rasina Valox, un plastic de inalta performanta, care va proteja si va extinde durata de viata a lampii.

- Design avansat al bateriei Incarcatorul cu contact pozitiv garanteaza o potrivire perfecta intre contactele piesei de mana si incarcator, iar contactele captusite complet provin coroziunea de-a lungul timpului, asigurand o alimentare adecvata pentru fiecare procedura.

Pachetul Demi Plus contine: piesa de mana, ghid luminos de 8mm Turbo Extins, Baterie litiu-ion, incarcator pentru baterie, transformator, ecran fotoprotector

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.