Linguri de amprenta Quad-Tray Xtreme Anterior

042500
10,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Cea mai bine vanduta lingura de amprenta pentru un cadran

De opt ani de zile, Quad-Tray este prima si cea mai vanduta lingura pentru amprenta in muscatura a unui cadran In comparatie cu lingurile de amprenta din plastic, Quad-Tray (datorita inflexibilitatii) este costruita pentru precizie. Clinician's Choice tinde continuu spre imbunatatirea produselor, tehnicilor si implicit a rezultatelor. De aceea, Quad-Tray Xtreme confera astazi rezultate incomparabile si utilizare facila, datorita voua si pentru voi!

Avantaje:

Inflexibila

Fiind facuta din aluminiu, nu are memorie elastica, este plastica si moale. Pur si simplu nu revine la forma initiala - nu flexeaza!

Arc cu deschidere larga

The wide arch design prevents burn through of the teeth, a common problem with most plastic trays.

Adaptabila

Arcul lingurii de amprenta poate fi ajustat pentru a se potrivi perfect la orice pacient

Pereti laterali

Peretii laterali sunt redusi pe inaltime pentru a preveni distorisiunile

Usor de utilizat

Tehnica Quad-Tray este probata clinic si este utilizata zilnic atat in clinici exclusiviste cat si de catre noii absolventi, pentru a obtine amprente precise, perfecte.

Bara distala cu 25% mai subtire

Bara distala este inclinata si mai subtire cu 25% pentru a impiedica aparitia distorsiunilor prin apasarea lingurii in zona retro molara.

Perete lingual mai scurt

Se pot amprenta pana la patru dinti, lingura Quad Xtreme avand un perete lingual putin mai scurt, pentru a impiedica apasarea acesteia in zona linguala a dintilor anteriori ai pacientului, mai ales in cazul unei cavitati bucale mici.

Tije de retentie

De-a lungul peretilor lingurii, pe lingual si vestibular, se gasesc cate doua tije de retentie (sus si jos) pentru a ajuta prinderea materialului de amprenta de lingura de amprenta, prevenind dislocarea materialului.

Plasa atasata

Fara a-si pierde din rigiditate, lingura de amprenta metalica Quad-Tray Xtreme este singura cu plasa atasata. Detaliile de design previn ca materialul de amprenta sa curga din lingura si asigura curgerea acestuia in jurul peretelui distal, fixand foarte bine materialul de lingura.

- Plasa extinsa

Plasa este extinsa putin spre maner pentru a se putea amprenta pana la patru dinti. Se recomanda amprentarea cu silicon de aditie de suport (Heavy Body sau InFlex) si fluid (Light Body)

  

Mod de prezentare: lingura anterior

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.