Meister finish

221-0010EU

Fibra de alumina pentru lustruit si curatat

419,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Fibrele de alumina sunt un material de ultima generatie. Noritake a colaborat cu una din universitatile de varf din Japonia pentru a dezvolta un material de lusruire pe baza de fibre de alumina. Noritake Meister Finish este o premiera mondiala, prima ustensila de lustru realizata din acest material al erei spatiale.

Caracteristici:

1. Materialul are o densitate foarte mare, de aceea lustruieste foarte bine.

2. Meister Finish nu zgarie suprafata restaurarii asa cum fac majoritatea instrumentelor de lustru, permitand obtinerea unor suprafete mai fine.

3. Suprafata varfului nu se incarca.

4. Fibrele de alumina sunt intrepatrunse si dispuse divergent realizand o structura solida, care nu se fractureaza nici nu se ciobeste.

5. Se incalzesc destul de greu in timpul folosirii.

1. Santuri pe fata ocluzala a restaurarilor metalice: pentru a obtine forme anatomice mai rotunjite inainte de lustruirea finala. Puteti ascuti varful pe o suprafata abraziva diamantata (fig. 1, 2).

2. Pe fata interioara a restaurarilor metalo-ceramice sau integral metalice: pentru indepartarea plusurilor si potrivirea adaptarii.

3. Suprafata gaurii de acces a unei coroane pe implant: pentru indepartarea plusurilor si largirea gaurii. Folosind o suprafata abrazivă diamantată se poate ajusta diametrul instrumentului pentru a se potrivi cu cel al găurii.

4. Colereta metalica: pentru curatarea acesteia.

5. Fata dentala a RCR: pentru indepartarea plusurilor.

Variante disponibile:

brun - textura grosiera

albastru - textura medie

rosu - textura fina

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.