LUNOS MyFlow Durr (cuplare KaVo MULTIflex)

2034900050

Piesa de mana pentru air flow, pentru curatarea cu jet de pudra de profilaxie

6.990,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Datorita acestei piese de mana, special proiectata pentru sistemul de profilaxie Lunos, nu va veti mai intrerupe din lucru aproape deloc, iar calea catre obtinerea unui zambet stralucitor va fi extrem de simpla si la indemana.

Caracteristicile, printre care se numara riscul scazut de infundare cu pudra, datorita componentele 100% compatibile, posibilitatea de a o steriliza termic si designul ergonomic, echilibrat, asigura un tratament perfect. Si... cel mai important dintre toate: datorita compartimentului schimbabil, recipientul pentru pudra poate fi umplut inainte de inceperea tratamentului si apoi inlocuit cu usurinta in timpul lucrului.

Lunos-MyFlow-cap.jpg 

Varful se poate roti 360 de grade, asigurand un tratament foarte ergonomic.

Lunos-MyFlow-incarcare.jpg

Rezervorul de pudra poate fi schimbat foarte simplu, chiar si in timpul tratamentului, evitand astfel timpii pierduti cu completarea cu pudra, asigurand in acelasi timp si un mod lucru mai curat.

Lunos-MyFlow-autoclavabil.jpg

Piesa de mana si piesele individuale ale acesteia sunt fabricate din plastic termorezistent, de aceea pot fi sterilizate in autoclav.

Lunos-MyFlow-rezervoare.png

Pregatirea rezervoarelor: Inchiderea cu valva permite umplerea rezervoarelor inainte de inceperea tratamentului, putand fi ulterior pastrate in tavitele speciale.

Piesa de mana MyFlow se cupleaza la furtunul de turbina prin intermediul oricarei cuple rapide KaVo MULTIflex (cupla este disponibila separat)

Pachetul include si un flacon de pudra de profilaxie LUNOS Durr, 180g, aroma neutra

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.