Sistem Sterilizare Air Germ UV 11200-B

11200-B

Sisteme de sterilizare continua a aerului prin iradiere cu UV-C - cu suport pentru montare pe podea

2.334,99 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Cel mai mare avantaj al sistemelor Kover este lipsa scurgerilor de radiatii UV-C in exteriorul aparatului, ceea ce face utilizarea perfect sigura in prezenta personalului medical si a pacientilor.

Echipamentul functioneaza ca un sistem de ventilatie fortata cu circuit inchis. Filtreaza si sterilizeaza aerul prin radiatie UV emisa de lampi germicide cu durata de viata lunga. Se recomanda un regim de utilizare continuu, pentru a garanta un nivel de sterilizarea maxim, continuu si constant al aerului.

Consumul de energie este redus.

Detalii tehnice:

Nivelul de sterilizare a aerului: 93,69% pentru o camera de 45 m3 (suprafata aproximativa: 17 mp) in 94 minute si de 99,9% în 282 minute

Lampa: 2 buc. X 9W PL-S G23

Lungime de unda: 253,7 nm

Iradierea cu germicid (si camera de sterilizare): 7.200 µW/cm2

Nivelul de pericol: 0

Emisie UV-C externa: nu

Debit nominal: 56 m3/h

Operare: continua

Dimensiuni: 60x18x18 cm

APLICATII

Principalele aplicatii pot fi clasificate dupa cum urmeaza: spitale; sali de operatii; camere de garda; laboratoare stomatologice; cabinete stomatologice; cabinete medicale; cabinete veterinare; industria farmaceutica; ferme; zone de pregatirea a bauturilor sau mancarurilor; laboratoare alimentare; camere frigorifice; centre de infrumusetare; locuinte; birouri; zone cu aer conditionat; etc.

Produs fabricat in Italia.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.