Scanner de amprente Opera iDS

Scanner digital de amprente dentare

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

Gratie preciziei sale excelente, puteti scana orice tip de amprenta, in special cele dure.

Cu noul iDigital Scanner puteti reda imaginile in format digital fara a modifica procesul de scanare. Tehnologia de digitalizare a scannerului iDS a fos optimizata pentru a raspunde diverselor constrangeri intalnite in procesul de scanare a amprentelor, inclusiv in cazurile cu buzunare adanci si inguste, care sunt intalnite frecvent in cazul dintilor anteriori.

Scannerul dispune de un calculator incorporat puternic, doua camere moderne pentru masuratori pozitionate in unghiuri complementare, 5 axe de miscare si o camera intraorala pentru previzualizare live.

Utilizarea scannerului in cabinetul stomatologic:

Cel mai simplu mod de a trece la scanare digitala. Gratie usurintei cu care este utilizat, scannerul pentru amprente Opera iDS permite oricarui membru al echipei stomatologice sa sa obtina rapid si usor imagini digitalizate ale amprentei. Dupa ce scanarea este finalizata, informatiile obtinute sunt automat transmise laboratorului ales de dumneavoastra. Astfel, laboratorul dentar intra in doar cateva secunde in posesia tuturor informatiilor necesare pentru realizarea resturarilor din planul de tratament.

Procesul nici ca putea fi mai simplu, este la fel de usor ca trimiterea unui e-mail. De asemenea, productia digitala in cabinet este posibil prin instalarea in computer a aplicatiilor DWOS CAD. Datorita extensiei STL de exportare a fisierelor sunt disponibile o mare varietate de optiuni de manufacturare in cabinet.

i-digital-scanner-4.JPG

Utilizarea scannerului in laboratoare dentare:

Laboratoarele pot beneficia in urma scanarii directe a amprentei, spre deosebire de scanarea unui model din gips. Scanarea amprentei poate fi realizata imediat ce amprenta ajunge in laborator, permitand, astfel, tehnicianului sa inceapa imediat realizarea protezei. In cazul in care acesta doreste un model, el poate fi turnat conventionat sau printat 3D, utilizand programul DWOS Rapid Prototyping.

Date tehnicei:

- 5 axe, dintre care 4 rotative si 1 de translatie

- Precizie: 15 microni

- Sursa de lumina laser, clasa 1: 2 camere ultra-rapide, o camera video color

- Volum maxim scanat: 90 mm x 90 mm x 90 mm

- Format fisiere exportate: STL si alte formate suportate de partnerii DW

- Software CAD DWOS cu modulele: Crown&Bridge, Bonturi pentru implanturi, Proteze partiale, Model Builder, Proteze totale, Bite Splints, Orthodontic Archiving, Rapid Prototyping, coDiagnostix (implantologie ghidata)

- Materiale scanabile: plastic (pentru modele solide), materiale de amprenta

- Accesorii incluse: suport pentru amprente, kit de calibrare

- PC integrat: procesor Core i5, memorie 8GB, placa grafica dedicata 1Gb, sistem de operare Windows 7, 64 bits, 250GB SSD; monitor, tastatura, mouse

- Dimensiuni compacte: 45 x 34 x 40 cm 

- Greutate: 16kg

opera-ids-3.jpg

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.