Honigum Pro Heavy bulk 2x50ml

929.837

Silicon de aditie cu rigiditate foarte mare dupa priza

229,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Silicon de aditie suport inovativ Honigum Pro Heavy a fost conceput special pentru toate tehnicile de amprentare in doua etape. Caracteristica sa unica este rigiditatea extraordinar de mare pe care o capata dupa polimerizare. Datorita acestei extraordinare capacitati de fixare, este recomandat de Institutul Branemark pentru amprentarea implanturilor.

Honigum Pro Heavy este usor de sectionat si adaptat daca se doreste crearea santurilor de descarcare. Acestea sunt necesare in anumite tehnici de amprentare de corectie, pentru a se putea obtine o reproducere optima a detaliilor la reintroducerea amprentei in cavitatea bucala. Ideal pentru amprentarea in implantologie, Honigum Pro Heavy este foarte rigid dupa priza si previne torsionarile.

In cazul tratamentelor combinate: implanturi si dinti naturali, este recomandata tehnica de amprentare cu dublu amestec: Honigum Pro Heavy impreuna cu Honigum Pro Light. Pentru amprentarea implanturilor, Honigum Pro Heavy ar trebui folosit singur, ca un material de amprenta monofazic.

Amprentarea pe implanturi are ca scop principal inregistrarea detaliilor tesuturilor moi si dure cu ajutorul unui material de amprenta stabil dimensional. Aspectele de baza ale amprentarii pe implanturi sunt similare cu amprentarea pentru coroane si punti. Cu toate acestea, la cazurile cu implanturi, amprentarea are un scop suplimentar de a transfera relatiile dintre implant si bont.

De aceea este imperativ ca materialul de amprenta sa fie suficient de rigid pentru a retine stabil pozitionarea bonturilor de transfer si de a le putea transmite laboratorului, pentru a putea fi turnat modelul din gips. Materialul de amprenta trebuie sa fie stabil in lingura de amprenta, dar sa si aiba o fluiditate suficienta la inserarea in cavitatea bucala. Dupa polimerizare, contractia trebuie sa fie minima. Siliconii de aditie de ultima generatie au rigiditatea si duritatea necesara inregistrarii unei amprente excelente, chiar si pe implanturi.

Amprentarea bonturilor de transfer trebuie sa fie facuta meticulos si exact. Transferul exact al situației din cavitatea bucala catre modelul de lucru este necesar pentru a putea asigura potrivirea exactă a implantului în cavitatea bucala a pacientului.

produse-noi-DMG-heavy.jpg

Date tehnice:

Timp de lucru: 2:45 min

Timp de priza: 3:15 min

Modificari dimensionale dupa 24h: max. 0.4%

Contractie la priza: max. 0.5%


Mod de prezentare:

Set bulk: 2 cartuse x 50ml, 6 varfuri de amestec verzi

Produsul este compatibil cu Pistolul aplicator 50 1:1.

honigum-pro-5.jpg

S-ar putea sa-ti placa si

Pistol aplicator 50 1:1
visibility Vezi produsul

Pistol aplicator pentru materialele de amprenta

Pistol aplicator 50 1:1

Pret normal 139,00 lei Pret 111,00 lei
  • -20,15%
  • -20%
Varfuri Automix verzi 1:1
visibility Vezi produsul

Varfuri de amestec pentru cartuse de 50ml, 1:1

Varfuri Automix verzi 1:1

Pret 1,59 lei
Tipsuri intraorale...
visibility Vezi produsul

pentru Honigum Pro

Tipsuri intraorale transparente DMG 50buc/pachet

Pret 105,01 lei
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.