Honigum Pro Heavy cartus MixStar set bulk 380 ml

929.538

Silicon de aditie cu rigiditate foarte mare dupa priza

444,00 lei
cu TVA

Silicon de aditie suport inovativ Honigum Pro Heavy a fost conceput special pentru toate tehnicile de amprentare in doua etape.

Caracteristica sa unica este rigiditatea extraordinar de mare pe care o capata dupa polimerizare. Datorita acestei extraordinare capacitati de fixare, este recomandat de Institutul Branemark pentru amprentarea implanturilor.

Honigum Pro Heavy este usor de sectionat si adaptat daca se doreste crearea santurilor de descarcare. Acestea sunt necesare in anumite tehnici de amprentare de corectie, pentru a se putea obtine o reproducere optima a detaliilor la reintroducerea amprentei in cavitatea bucala.

Ideal pentru amprentarea in implantologie, Honigum Pro Heavy este foarte rigid dupa priza si previne torsionarile. In cazul tratamentelor combinate: implanturi si dinti naturali, este recomandata tehnica de amprentare cu dublu amestec: Honigum Pro Heavy impreuna cu Honigum Pro Light.

Pentru amprentarea implanturilor Honigum Pro Heavy ar trebui folosit singur, ca un material de amprenta monofazic.

Amprentarea pe implanturi are ca scop principal inregistrarea detaliilor tesuturilor moi si dure cu ajutorul unui material de amprenta stabil dimensional. Aspectele de baza ale amprentarii pe implanturi sunt similare cu amprentarea pentru coroane si punti. Cu toate acestea, la cazurile cu implanturi, amprentarea are un scop suplimentar de a transfera relatiile dintre implant si bont. De aceea este imperativ ca materialul de amprenta sa fie suficient de rigid pentru a retine stabil pozitionarea bonturilor de transfer si de a le putea transmite laboratorului, pentru a putea fi turnat modelul din gips.

Silicon de aditie trebuie sa fie stabil in lingura de aprenta, dar sa si aiba o fluiditate suficienta la inserarea in cavitatea bucala. Dupa polimerizare, contractia trebuie sa fie minima. Siliconii de aditie de ultima generatie au rigiditatea si duritatea necesara inregistrarii unei amprente excelente, chiar si pe implanturi.

Date tehnice:

Timp de lucru: 2:15 min

Timp de priza: 3:15 min

Modificari dimensionale dupa 24h: max. 0.4%

Contractie la priza: max. 0.5%

Mod de prezentare:

Set bulk: cartus pentru MixStar 380ml, 10 varfuri MixStar

Cartus pentru utilizarea in aparate pentru amestecarea automata a materialelor de amprenta, de timp DMG MixStar Emotion sau compatibile

S-ar putea sa-ti placa si

Honigum Pro Putty cartus...
visibility Vezi produsul

Silicon de aditie precis in varianta chitoasa

Honigum Pro Putty cartus MixStar set bulk 380ml

Pret 434,00 lei
Honigum Pro Mono cartus...
visibility Vezi produsul

Silicon de aditie de inalta precizie pentru amprentare monofazica

Honigum Pro Mono cartus MixStar set bulk 380ml

Pret 449,00 lei
Varfuri amestec Mixstar...
visibility Vezi produsul

Varfuri de amestec pentru cartuse MixStar

Varfuri amestec Mixstar Honigum Pro (50buc)

Pret 304,00 lei
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.