Twisted Files

Evolutie in endodontie - ace Ni-Ti rotative ce incorporeaza o tehnologie unica

Preţ de la 252 lei / cut

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Dimensiuni disponibile:
(dati click pe poza pentru a o vizualiza la dimensiuni mai mari)

twisted_files_dimensiuni.jpg

"Acele Twisted File sunt echivalentul in endodontie a primului pas al omului pe luna. Da, este o tehnologie revolutionara. Dar mai mult decat atat, prezinta o noua paradigma in instrumentarea canalelor radiculare" - Richard Mounce, DDS

Un salt urias in proiectarea si producerea acelor endodontice

Twisted Files sunt primele si singurele ace endodontice care combina trei procese de fabricatie unice si patentate, care permit atingerea unor limite de rezistenta si flexibilitate nemaintalnite pana acum in endodontie:

Tehnologia tratarii termice "R-Phase"
Aceasta tehnologie este utilizata pentru a optimiza faza moleculara si proprietatile materialului (Ni-Ti). Rezulta o structura cristalina modificata, demonstrat mai fina decat cea obtinuta prin procedeele traditionale de procesare a materialelor. Pe scurt, noua structura maximizeaza flexibilitatea si rezistenta la rupere.

Spire rasucite, nu frezate
Rasucirea materialului optimizeaza structura granulara si elimina formarea de microfacturi, crescand si mai mult durabilitatea acului. Alte ace endodontice sunt obtinute prin frezarea spirelor in tija de Ni-Ti. Frezarea slabeste structura metalului la nivel molecular si induce microfracturi la nivelul suprafetei metalului - doua cauze care duc la ruperea acelor.

Tratament avansat al suprafetei
Acele Twisted Files beneficiaza de un tratament al suprafetei foarte special, care finiseaza fara a afecta intregritatea la nivelul structurii cristaline a metalului. Testele demonstreaza ca acest tratament imbunatateste duritatea suprafetei acului.

Rezistenta si flexibilitate care pot fi masurate !
Acele Twisted File au fost testate in laborator, in multiple teste comparative. Rezultatele arata clar - Twisted File este mai flexibil si mai rezistent decat celelalte ace Ni-Ti rotative.

- intr-un studiu de oboseala a metalului, Twisted File a obtinut rezultate de doua-trei ori mai bune decat acele Ni-Ti rotative traditionale, si semnificativ mai bine decat ProFile GTX.

- intr-un studiu comparativ de stres la forte de torsiune, Twisted File a demonstrat de departe capacitatea de a absorbii cea mai mare cantitate de energie inainte de fracturare. De fapt, poate rezista la un cuplu cu 60% mai mare decat acele Ni-Ti fabricate prin tehnologii conventionale

- acele Twisted File sunt cu 70% mai flexibile decat alte ace rotative Ni-Ti

Beneficii nete
Instrumentare mai sigura, mai eficienta

Twisted File este suficient de rezistent pentru a permite instrumentarea cu incredere a unor cai apicale ideale, dar in acelasi timp si indeajuns de flexibil pentru a permite un lucru mai rapid si precis chiar si in canalele radiculare curbate.
Este mult mai sigur de folosit deoarece rezista fracturarii.
Avand rezistenta, flexibilitate si un profil de taiere optimizat, pemit instrumentarea cazurilor dificile cu eficienta si incredere.
Aceasta se traduce printr-o experienta superioara atat pentru medic, cat si pentru pacient.

Simplu ca 1-2-3
Twisted File este disponibil in cutii cu cate 3 bucati. Acest numar nu este ales la intamplare.
Aceasta secventa pur si simplu este mai eficienta si prelungeste durata lor de viata.
Folosind Twisted File:
- aveti nevoie de un numar mai mic de ace pentru a instrumenta un caz
- sporeste eficienta clinica in finalizarea cazurilor endo
- reduce timpul necesar unei interventii
- reduce nivelul si costul acelor necesare in mod normal intr-un cabinet


Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (6)