Tuff Temp Plus Cartus + BONUS: Glaze si Add-On

Material pentru coroane si punti provizorii de durata, realizate direct. Formula chimica avansata: rasina cauciuc-uretan

Preţ de la 575 lei / cartus

Website în lucru! Preţuri informative!

 

Rasina pentru restaurari provizorii de durata: fatete, coroane si punti
Priza duala. Formula chimica imbunatatita: rasina cauciuc-uretanica

Tuff Temp Plus este un material rezistent, fara contractie sau distorisiuni, ce adera intim la structurile dentare dure. Elimina virtual orice risc de fractura sau decimentare.
Se frezeaza usor, nu incarca freza. Genereaza pudra, nu aschii si nici nu se faramiteaza sau distorsioneaza. Muchiile marginale rezultate sunt perfecte ca adaptare..
Optiunea de fotopolimerizare produce o restaurare cu o rezistenta maxima si este idea pentru tehnica in scutan din material de amprenta transparent.

Rezistenta materialului Tuff Temp Plus la indoire si rupere este foarte mare, fara a fi insa un material casant sau sfaramicios. Deformarea la rupere, indicatorul cheie al rezistentei fizice, este cu 50-100% mai mare decat al unui bisacrilat.

Caracteristici principale:
+ dur si rezilient
+ rezistent la fractura si impact
+ adaptare intima si aderenta sigura la tesuturile dentare dure
+ risc foarte redus de rupere sau decimentare
+ se frezeaza facil, fara sa se distorsioneze sau sa se "inmoaie"
+ marginile se ajusteaza perfect
+ nu incarca frezele
+ autopolimerizabil cu optiunea de priza rapida foto
+ estetica imbunatatita
+ timp de priza accelerat si snap-set
+ fluorescenta naturala

Tuff-Temp Plus Glaze - Lac (Varnish) fotopolimerizabil
Lac fotopolimerizabil pentru imbunatatirea esteticii - luciu natural, similar lustrului mecanic. Sigileaza restaurarea pentru durabilitate coloristica.

Tuff-Temp Plus Add-on
Compozit fotopolimerizabil pentru adaugiri si corectii. Se potriveste perfect coloristic si chimic cu Tuff Temp Plus. Ideal pentru Smile Design.


Prezentare:
Pachet promotional cu:
Cartus 50ml 1:1 Tuff Temp Plus + Tuff Temp Plus Glaze 3ml + Tuff Temp Plus Add-on 1.2ml

Disponibil in nuanta: A1, A2 sau A3


NOTA: cartusul este 1:1, compatibil cu Pistolul aplicator 50 1:1

Pentru cunoscatori:
Temperatura de tranzitie vitroasa (Tg) este temperatura la care un polimer trece dintr-o forma dura, ca sticla, intr-o forma elastica, ca un cauciuc.
Materialele bisacrilice au o Tg mai scazuta decat cauciuc-uretanul. Caldura produsa in timpul frezarii si finisarii restaurarii provizorii duce la o "inmuiere" a bisacrilatului, distorsionand marginile si incarcand instrumentele rotative (frezele). Chimia Tuff-Temp Plus, bazata pe cauciuc-uretan, are o temperatura Tg mai inalta, ceea ce inseamna ca acest material nu este afectat de caldura generata in timpul frezarii si finisarii. Rezulta o precizie marginala o adaptare mult mai buna.

Formula chimica patentata cauciuc-uretan
In interiorul dimetacrilat-diuretanului a fost introdusa o molecula de cauciuc sintetic. A rezultat un material mai dur, mai rezistent la impact si cu o stabilitate dimensionala crescuta.
Restaurarea provizorie se adapteaza mai intim, se aseaza mai bine si este mai rezistenta la fracturare

Vezi toate produsele din aceeaşi subcategorie (9)