• Pachet

Oferta Duo-Link Universal + Z-Prime Plus

A-19030P+B-6002P
334,00 lei

In loc de 355,00 lei

cu TVA

Acest pachet contine

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Oferta este valabila in limita stocului disponibil pana la 31.08.2021

Duo-Link Universal - Ciment rasinic universal cu priza duala, 8g

Cimentul Duo-Link Universal are vascozitatea ideala si ofera toate proprietatile necesare cimentarii oricarui tip de restaurare: este radioopac, are o rezistenta mecanica excelenta, ofera o adeziune puternica, se aplica intr-un strat subtire iar excesul de material se inlatura cu usurinta.

Cimentul Duo-Link Universal este compatibil cu toate materialele dentare, insa, utilizat impreuna cu adezivul foto de la Bisco All-Bond Universal, Z-Prime Plus si Porcelain Primer, se obtine combinatia ideala pentru realizarea restaurarilor indirecte.

Avantaje:

- Materialul in exces se curata repede si cu usurinta

- Este usor de utilizat, datorita sistemului auto-mix (seringa dubla)

- Are priza duala

- Este usor identificabil in radiografii, asigurand o diagnosticare eficienta

- Se aplica in strat subtire

- Este ideal pentru toate restaurarile CAD/CAM

- Este compatibil cu multiple materiale: zirconia, ceramica, disilicat de litiu, alumina, metale, pivoti endodontici si compozite.

Z-Prime Plus - Primer monocomponent pentru metal, zirconiu, alumina, 2ml

Se foloseste pentru conditionarea suprafetelor restaurarilor din metal, zirconiu, alumina, pivoti endodontici si reparatii intraorale.

Z-Prime Plus de la Bisco este un primer monocomponent, utilizat pentru a mari adeziunea intre materialele pentru restaurari indirecta si cimenturile pe baza de rasini compozite.

Datorita compozitiei chimice unice, produsul poate fi utilizat pentru conditionarea suprafetei structurilor din metal, zirconiu sau alumina, compozit sau pivoti endodontici.

Z-Prime Plus a fost creat special pentru a asigura o mare putere de fixare intre rasinile compozite si substraturile din metal, zirconiu, alumina.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.