07-08.12: Bucuresti: Dr. Linda Greenwall - Albirea dintilor si stomatologia estetica minim invaziva

07-08 decembrie 2017 (Joi - Vineri)

Sunt multe trenduri noi in albirea dentara si stomatologia estetica minim invaziva care pot contribui intr-un mod benefic la sustenabilitatea sanatatii orale a pacientilor. Sanatatea orala este de importanta maxima pentru pacientii de orice varsta.
Petele albe mai mari sau mai mici sunt uzuale pe dintii anteriori. Incidenta acestor pete la dintii in eruptie este in crestere (20-40%). Sunt mai multe motive pentru aceasta situatie. In unele cazuri este vorba de igiena orala precara, diverse boli ale copilariei, fluoroza, trauma sau chiar de la tratamentele cu antibiotice. Au fost insa dezvoltate noi strategii si protocoale de tratament pentru a rezolva aceste conditii. Incepand cu introducerea tehnicii de infiltare cu rasina pentru a trata petele albe de pe dintii anteriori, au aparut multe modalitati noi de a ajuta pacientii. Aceast curs va prezenta detaliat albirea dentara si posibilitatile de tratament pentru pacientul cu pete albe, in special prin infiltrare cu rasina.

Ziua 1. 07 decembrie 2017 (Joi): Curs teoretic

Programul cursului teoretic pe scurt:
Urmatoarele subiecte vor fi acoperite:
1. Noi trenduri in albirea dintilor si stomatologia estetica minim invaziva
2. Estetica terapeutica - cum cream sustenabilitatea sanatatii orale pentru toti pacientii, de-a lungul vietii lor, folosind lacuri cu fluor (varnish)
3. Petele albe - tratarea cariilor intr-un mod minim invaziv
4. Infiltrarea cu rasina infiltranta (Icon de la DMG) si o noua tehnica de izolare (MiniDam de la DMG)

La sfarsitul acestui curs, participantii vor sti:
1. Cum evolueaza stomatologia in directia conceptelor de stomatologie minim invaziva
2. Cum albirea imbunatateste sanatatea orala si cum putem ajuta pacientii sa-si imbunatateasca sanatatea orala
3. Tehinici minim invazive: totul despre infiltrarea cu rasina (Icon), clinic si practic
4. Noi tehnici de tratare minim invaziva a suprafetelor de smalt
5. Cum sa introduca o abordare minim invaziva pentru a imbunatati estetica danturii pacientilor, si cum sa introduca acest concept in planificarea tratamentelor
poze.jpg
SOLD OUT!
Ziua 2. 08 decembrie 2017 (Vineri): Curs practic
Participantii vor exersa pe modele izolarea si tehnica de infiltrare cu rasina Icon pe suprafetele vestibulare. Dr. Linda Greenwall va prezenta diferite cazuri clinice rezolvate minim invaziv.

Pauza de cafea si pranz incluse pentru ambele zile


Taxa de participare:
Curs teoretic: 07 Dec. - 600 lei
Curs teoretic+practic: 07-08 Dec. - 1200 lei
Atentie! La pretul afisat, la facturare, se adauga TVA 19%

Program: 09:00 - 17:00

Informatii suplimentare si inscrieri:
0744.988.679 - Carmen Carastan - [email protected]

Locatie:
Cursul va avea loc la Centrul de Aplicatii Practice in Stomatologie (Terra Dent) din Str. Constantin Noica nr. 136, sect. 6, Bucuresti.

Cateva cuvinte despre Dr. Linda Greenwall...linda 2.jpg
Ea este un recunoscut medic specialist si lector international expert in albirea dintilor, estetica dentara si manangementul cabinetului. De asemenea, ea conduce o clinica pentru practica dentara multidisciplinara in Hampstand, Londra, alaturi de o echipa de specialisti in diferite domenii stomatologice. Linda a fost presedintele Asociatiei Alpha Omega 2012/13 si a Asociatiei Dentare Britanice pentru filiala Londoneza 2015/16. Ea a fost premiata pentru contributia extraordinara in domeniul stomatologic de catre FMC (Dentistry`s Information Center).
Prima ei carte, "Tehnici de albire in stomatologia restaurativa" a castigat premiul pentru "Cea mai buna carte dentara" in anul 2001. Noua editie a acestei carti "Tehnici de albire a dintilor" a fost publicata in mai 2017. Ea a scris mai multe lucrari dentare pentru revistele de specialitate. Iar cartea "Strategii de succes in practica dentara" a fost publicata de catre Editura Quintessence in 2011.
In 2008, a lansat British Dental Bleaching Society (BDBS) ca un proiect pentru schimbari in contraversata legislatie privind albire a dintilor si pentru educarea stomatologilor in aceasta privinta. Iar in 2011, a lansat "Dental Wellness Trust", o organizatie cu scop caritabil, care urmareste sa ofere programe preventive pentru sanatatea orala si educarea persoanelor din comunitatile mai putin norocoase, din peste 350 de scoli din Khayalitch si Mfuleni. In viitorul apropiat, ea intentioneaza sa deschida o clinica dentara in localitatile din Africa de Sud pentru copiii care nu au acces la ingrijirea dentara. Ea a creat cluburi de seara de sanatate pentru copiii din Township numit LiveSmart Club. Copiilor le este predat periajul corect, spalarea mainilor si siguranta personala. Pana in prezent, actiunea de caritate are in vedere 10 000 de copii pe zi intr-un program de imbunatatirea sanatatii orale.
Pentru meritele sale, in iunie 2017, Linda a fost onorata de catre Regina cu "Medalia Britanica" pentru serviciile sale extraordinare in Marea Britanie si in strainatate din domeniul stomatologic.