Scanner intraoral pentru amprente OS-IO

Scanner intraoral pentru amprente

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

Tehnologie de ultima ora la indemana dumneavoastra

Versiuni: cu cart sau portabil cu Pod

scanner-intraoral-os-io.jpgscanner-intraoral-os-io-2.jpg

Scanare precisa, fara pudra, in culori reale

Bazat pe o tehnica inovatoare si incredibil de compacta de capturare 3D a imaginii, scannerul intraoral OS-IO de la Opera ii permite medicului stomatolog sa digitalizeze amprentele dentare intr-o maniera naturala si fluenta. Dimensiunile reduse ale piesei de mana, controlul prin gesticulare si intretinerea facila fac din acest aparat o solutie clara pentru digitalizarea amprentelor.

Deschidere nelimitata... si chiar mai mult - Simtiti-va liberi sa exportati fisierele STL!

Informatiile obtinute in urma scanarii se pot transmite in format STL catre orice alta statie deschisa, fie in cabinet, fie in laboratorul dentar. Datorita acestui scanner intraoral, puteti accesa cea mai mare retea de parteneri CAD/CAM. Aceasta tehnilogie este accesibila si potrivita pentru medicii stomatologi si ortodonti.

Tehnologie 3D fiabila si intuitiva: scannerul este proiectat pentru a veni in intampinarea cerintelor specifice medicilor stomatologi care isi doresc sa utilizeze o tehnologie intuitiva de digitalizare a amprentelor, ceea ce le permite concentrarea pe pacient.

Piesa de mana mica si usoara (210g)

Piesa are dimensiunea si greutatea similara cu cea a pieselor de mana folosite zilnic de medicul stomatolog. Acest lucru asigura un confort de neegalat pentru pacient si permite medicului sa adopte o pozitie naturala in timpul scanarii intraorale a pacientului. Piesa are componente detasabile, care pot rezista pana la 250 de cicluri de sterilizare. Interschimbabilitatea usoara a varfurilor micsoreaza durata tratamentului.

scanner-intraoral-os-io-3.jpg

Scanare rapida si precisa, in culori reale

Dintii si tesuturile moi sunt digitalizate simultan din mai multe unghiuri, iar zonele greu accesibile pot fi acum captate cu efort minim.

Control No-Touch si vocal - disponibil pentru versiunea cu cart

Aceasta caracteristica inovatoare ii permite medicului sa manevreze aparatul, fara o interactiune directa cu ecranul - lucru esential pentru controlul infectiilor, mai ales cand stomatologul poarta manusi sterile in timpul fazei de scanare.

Functia giroscopica a mouse-ului

Activati miscarea ecranului in functie de inclinarea piesei de mana

Rezultate digitale in timp real

Indicator vizual si indicator sonor privind starea de functionare. Puteti sa verificati calitatea datelor in timpul in care software-ul calcluleaza modelul 3D

E simplu! Scaneaza si trimite

Scannerul intraoral este un sistem dedicat scanarii in cabinet. Informatiile digitalizate ale amprentei se transmit cu fidelitate maxima catre sistemele de design si realizare a protezelor.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.