Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)

125-5832EU

blocuri din zirconiu cubic multilayer, cu translucenta ridicata, pentru CEREC

797,00 lei
cu TVA

Adauga la produse dorite


1
Produs Referinta Stoc Pret
Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)
Culoare: A1
125-5712EU 797 RON
Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)
Culoare: A2
125-5732EU 797 RON
Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)
Culoare: A3
125-5752EU 797 RON
Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)
Culoare: A3.5
125-5772EU 797 RON
Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)
Culoare: B1
125-5812EU 797 RON
Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)
Culoare: B2
125-5832EU 797 RON
Blocuri zirconiu Katana STML 14Z (set 5 buc)
Culoare: NW
125-5972EU 797 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Zirconiu cubic super-translucent

Bloc multilayer pentru frezare in cabinet

Sinterizare in 18 minute*

Ideal pentru CEREC

Superpopularul zirconiu Katana STML de la Noritake este acum disponibil si sub forma de blocuri, pentru frezare in masinile CEREC de la DentsplySirona.

Katana STML este un produs inovator: zirconiu cubic de ultima generatie, supertranslucent, multilayer (multistrat, cu gradient de saturatie de culoare de la colet la muchia incizala). Proprietatile optice unice permit realizarea de restaurari dentare foarte naturale. Elimina etapele de lucru complicate si lungi, de utilizare a diverselor tipuri de machiaje necesare imbunatatirii aspectului estetic al zirconiului "clasic" din generatiile vechi (monocrome si cu translucenta scazuta).

Colaborarea dintre superioara tehnologie a materialelor Kuraray Noritake Dental si echipamentele avansate tehnologic de la Dentsply Sirona transforma acum in realitate posibilitatea de a realiza restaurari monolitice (fullcontour) din zirconiu in doar 35 minute!*2

stratificare-katana-zirconia-block.jpg

Tehnologie Multi-Layer

Blocul din zirconiu Katana Multilayer consta din patru straturi de zirconiu cu nuante gradate (intensitatea culorii scade dinspre colet spre incizal, exact ca la dintii naturali). Acest produs permite fabricarea in cabinet a restaurarilor cu aspect natural, eliminand etapele dificile si prelungite de individualizare/machiaj.

O solutie noua pentru cabinet

Medicii stomatologi trebuie sa puna in balanta de multe ori ce este mai important: calitatile estetice sau mecanice ale unei restaurari. Cu proprietati mecanice superbe si calitati estetice care imita dintii naturali, blocul de zirconiu Katana rezolva acesta dilema. Aduce noi solutii la o varietate de probleme clinice care nu pot fi rezolvate de disilicatul de litiu sau zirconiul conventional.

Timpi de lucru pentru CEREC:

Blocurile Katana se pot sinteriza in doar 18 minute utilizand cuptorul CEREC SpeedFire

scanner-cerec-katana-zirconia-block-4.jpg

*1 Nuanta CL este monocroma, clear, ideala pentru inlay/onlay machiate

*2 Pentru utilizarea acestui produs este necesara o versiune de software CEREC minim 4.5.2 iar pentru programul de sintetizare de 18 minute minim versiunea 4.6

*3 In cazul in care restaurarile au pereti mai subtiri de 3mm, utilizand frezare uscata

*4 Se recomanda frezarea uscata. Daca frezarea umeda se realizeaza cu agent de racire reciclat, contaminat cu resturi de ceramica dentara (sau disilicat de litiu) translucenta zirconiului poate fi redusa dupa sinterizare. Inainte de frezare, curatati camera, recipientul de racire si filtrul. Lichidul de racire trebuie schimbat pentru a optimiza rezultatele.

nuante-disponibile-katana-zirconia-block.jpg

rezistenta-flexurala-zirconia-block.jpg

Pereti mai subtiri, slefuiri mai putin invazive

Pentru o optiune integral-ceramica, zirconiul are proprietati mecanice excelente. Blocul Katana, o forma de zirconiu foarte transulcent, are proprietati mecanice mai bune decat disilicatul de litiu. Astfel este posibil ca restaurarile frezate din Katana sa fie mai subtiri decat cele din disilicat de litiu. Rezulta restaurari mai putin invazive, cu proprietati mecanice superioare si estetica naturala, fara nici un conflict!

indicatii-katana-zirconia-block.jpg

Adeziune perfecta. Cimentare sigura cu Panavia

Monomerul adeziv MDP dezvoltat de Kuraray are o afinitate extraordinara mai ales la zirconiu. Cimentarea adeziva sigura a restaurarilor frezate din blocurile de zirconiu Katana poate fi obtinuta folosind cimentul Panavia V5 (impreuna cu adezivul enamelodentinar Panavia V5 Tooth Primer si primerul universal Ceramic Primer Plus, ambele continand monomer MDP)

Dimensiuni disponibile:

dimensiuni-katana-zirconia-block-1.jpg

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.