Unit Dentar Kavo Estetica E30 Convertibil (stanga/dreapta)

Unit dentar KaVo

Cantitate
Stoc epuizat

Adauga la produse dorite


Solicita oferta

Aveti incredere in propria intuitie!

Pe masa medicului, totul se afla pozitionat acolo unde te astepti sa se afle. Conceptul de utilizare este clar si simplu. Pentru a controla piesele de mana, scaunul pacientului si sistemul de iluminare rapid si simplu, trebuie doar sa utilizati butoanele.

Elementul medicului poate fi configurat pentru a se adapta perfect preferintelor dumneavoastra personale si tehnice. Unitul KaVo ESTETICA E30 ofera calitati ce au trecut testul timpului, prin dotarea cu un micromotor cu lumina KL 701 si cu un aparat de detartraj PIEZOsoft.

elementul_medicului.jpg

Elementul medicului are cinci suporturi pentru piese de mana, configurabile individual si un suport pentru tavite ce poate fi instalat pe partea dreapta sau pe partea stanga a unitului dentar. KaVo ESTETICA E30 este disponibil cu masa medicului in doua variante: cu furtunurile pe sus sau pe jos.

Avantajele directe:

- Control rapid datorita butoanelor cu functii directe si tastaturii intuitive

- Toate informatiile disponibile pe ecranul integrat

- Proceduri rapide si postura relaxata datorita amplasarii ergonomice a butoanelor

- la modelul S: bratele instrumentelor cu blocaj la 45° si la extensie maxima

elementul_medicului_2.jpg

Ergonomie

- furtunuri cu extensie maxima de 90cm!

- masa medicului cu inaltime de doar 45cm

- brat echilibrat perfect

elemetul_medicului_3.jpg

Cu SMARTdrive, obisnuinta devine dependenta

Precizia, eficienta si conditiile de lucru ce economisesc timp sunt avantaje pe care le ofera noul micromotor cu control SMARTdrive din standard, capabil sa redea un cuplu maxim chiar si la turatii joase, de pana la 100rpm, avand in acelasi timp o functionare fara vibratii. Datorita intervalului marit de turatii in care poate lucru, puteti utiliza acum toate piesele drepte si contraunghi intr-un mod mult mai versatil, extinzand gama de aplicatii a fiecarei piese.

grafic_motor.jpg

Pozitia perfecta pentru pacientii dumneavoastra

Pacientul dumneavostra va sta foarte confortabil in pozitia culcat, ceea ce va va oferi avantajul dumneavoastra de a putea lucra mult mai eficient, concentrandu-va total asupra tratamentului.

Scaunul permite si pacientilor mai corpolenti sa aiba o pozitie sigura si confortabila in aceeasi masura.

Pozitia medicului in timpul lucrului este confortabila, dar si relaxata, datorita posibilitatii de a regla inaltimea scaunului pacientului - intre 350mm si 830mm, ceea ce asigura un mod de lucru ergonomic, in toate pozitiile de tratament.

Motorul este extra silentios.

Fotoliul are 4 pozitii programabile, tetiera dublu articulata, tapiterie moale cu spatar Progress, greutate maxima pacient 185 Kg, miscare sincronizata Trendelemburg (miscarea sezutului sincronizata cu cea a spatarului)

scaun_unit.jpg

Confortul pacientului in pozitia culcat este oferit de tapiteria moale, scaunul ergonomic si de suportul lombar.

tetiera_estetica_e30.jpg

Adaptabilitate completa la nevoile dumneavoastra

Unitul ESTETICA E30 este proiectat in egala masura pentru persoanele dreptace si stangace. Astfel, in mai putin de doua minute, unitul poate fi modificat pentru proceduri ce se realizeaza pe partea dreapta sau pe partea stanga. Aceasta caracteristica este disponibila optional.

adaptabilitate_estetica_e30.jpg

Pedala unitului KaVo va ofera libertatea mainilor

Avantaje ale pedalei multifunctionale KaVo: siguranta si igiena, pentru un mod de lucru eficient. Avand un mod de utilizare simplu si ergonomic, puteti actiona pedala fie prin partea dreapta, fie prin partea stanga a unitului, ceea ce va permite sa va concentrati asupra tratamentului pe care il realizati, in timp ce picioarele raman intr-o pozitie confortabila.

Puteti controla prin pedala toate functiile scaunului si ale pieselor de mana, permitand mainilor sa lucreze in cavitatea bucala a pacientului intr-un mod igienic.

pedala_estetica_e30.jpg

O nota personala

Culorile disponibile pentru tapiteria unitul KaVo ESTETICA E30 reusesc sa satisfaca preferintele dumneavoastra si se adapteaza perfect stilului in care este mobilat cabinetul stomatologic. In acelasi timp, fiecare dintre culorile disponibile se potrivesc cu albul stralucitor al corpului unitului.

culori-unituri.jpg

Elementul asistentei

Asistenta dumneavoastra are totul sub control, la indemana ei, rapid si in siguranta Prin unghiul mare de rotatie, elementul pentru asistenta cu care este dotat unitul KaVo ESTETICA E30 este usor de utilizat si asigura o tehnica de lucru confortabila si fara probleme.

elementul_asistentei.jpg

Designul compact al dispozitivului, avand un unghi de rotatie de 60°, ii permite de fiecare data asistentei dumneavoastra un acces la pacient optim, ergonomic, sanatos.

elementul_asistentei_2.jpg

Curatenie, in fiecare moment

Curatarea riguroasa si sigura a unitului KaVo ESTETICA E30 se realizeaza simplu: multe dintre componente, precum scuipatoarea, bratul mobil sau suportul siliconic pentru piese de mana se pot demonta cu usurinta pentru a fi curatate.

curatare_estetica_e30.jpg

Teluri ambitioase pentru igiena cabinetului dumneavoastra

Unitul KaVo ESTETICA E30 satisface strictetea cerintelor DVGW. Functia de curatare permanenta cu sticla de apa si KaVo Oxygenal 6 asigura igiena necesara in procedurile de tratament zilnice. Pentru chiar si mai multa igiena, utilizati o solutie suplimentara, pentru o curatare manuala intensiva. Utilizate in combinatie, cele doua functii de curatare asigura eliminarea permanenta a agentilor patogeni.

curatare2_estetica_e30.jpg

Tratamente in conditii perfecte de iluminare

Aveti posibilitatea de a opta intre clasica lampa cu halogen EDI sau noua lampa MAIA LED. Aceasta din urma, datorita noii tehnologii LED, asigura o senzatie de lumina naturala.

lampi_estetica_e30.jpg

Calitate germana

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.