Opalescence Quick PF 45% Kit 4 seringi

5346

Peroxid de carbamida 45% pentru albirea rapida a dintilor "albire in sala de asteptare"

378,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Solutia profesionala pentru albirea rapida a dintilor in cabinet sau pentru ajustari de nuanta. Acest tratament se administreaza numai sub stricta supraveghere a unui medic dentist. Se foloseste impreuna cu gutiere peronsalizate. Timpul mediu de actiune este de 30 de minute.

Nu necesita protectie gingivala.

Formula cu continut de fluorura de potasiu intareste smaltul, scade sensibilitatea si previne aparitia cariilor.

Formulat pentru a preveni deshidratarea dintilor si pentru a mentine nuanta obtinuta.

Gelul vascos si cu proprietati adezive nu migreaza de pe dinti pe tesuturile moi si asigura pozitia fixa a gutierei.

Toate produsele Opalescence conţin agenţi desensibilizatori PF (nitrat de potasiu şi fluor) pentru un confort suplimentar. Cercetările au arătat că nitratul de potasiu are un comportament identic cu cel al peroxidului de hidrogen în penetrarea smalţului şi a dentinei, ajungând la nivelul pulpei dintelui. Fluorul se comportă în primul rând ca un obturator tubular, blocând orificiile şi încetinind scurgerea lichidului care povoacă sensibilitatea. Nitratul de potasiu se comportă mai degrabă ca un analgezic sau anestezic, împiedicând repolarizarea nervului după ce acesta s-a depolarizat în cadrul ciclului de manifestare a durerilor.

Mod de prezentare:
Kit: 4 seringi x 1.2ml Opalescence Quick PF 45%

ALBIREA ZÂMBETULUI DVS. – Întrebări referitoare la albirea dinţilor
Există multe cauze care determină pătarea dinţilor. Discromia dinţilor poate surveni în timp datorită anumitor medicamente, datorită unor traume dentare, datorită obturaţiilor radiculare sau în urma consumării unor alimente şi băuturi. Unele discromii sunt superficiale în timp ce altele sunt interne. Dar ambele situaţii pot fi tratate de către un medic dentist. Aplicarea unui tratament profesional de albire a dinţilor reprezintă cea mai bună opţiune pentru albirea sigură a danturii.

CUM FUNCŢIONEAZĂ PROCESUL DE ALBIRE?
Procesul de albire devine posibil „datorită abilităţii peroxidului de carbamidă şi perhidrolului de a trece prin smalţ şi dentină şi de a pătrunde în toate componentele dintelui.
1. Aceste substanţe se descompun în radicali de oxigen, care migrează prin prismele smalţului descompunând toate moleculele responsabile cu schimbarea culorii şi care provoacă discromia dentară. Structura dintelui nu este afectată; pur şi simplu, culoarea internă a dinţilor devine mai deschisă. Agenţii de albire se descompun în molecule minuscule care se răspândesc în toate direcţiile, astfel încât, chiar şi atunci când dintele nu este acoperit în întregime cu agenţi de albire, el este albit complet.
2. Numeroase studii au dovedit eficacitatea substanţelor pe bază de peroxid în procesele de albire a dinţilor. Smalţul, dentina, tratamentele existente şi materialele adezive nu sunt afectate de agenţii sau materialele de albire.

EXISTĂ O LIMITĂ DE VÂRSTĂ PENTRU APLICAREA UNUI TRATAMENT DE ALBIRE?
Tratamentele nu vor fi aplicate copiilor cu vârsta sub 12 ani. În schimb, nu există o limită superioară de vârstă. Persoanele în vârstă, deşi au posibilitatea de a reduce semnificativ semnele de îmbătrânire a danturii, nu sunt conştiente de şansele pe care tratamentele de albire le pot oferi.

VA AFECTA TRATAMENTUL DE ALBIRE SMALŢUL DINŢILOR?
Cercetările asupra liniei de produse Opalescence PF prezentate la Asociaţia Americană pentru Cercetare Dentară confirmă faptul că tratamentul de albire cu Opalescence PF minimizează sensibilitatea, îmbunătăţeşte rezistenţa împotriva cariilor, măreşte gradul de microduritate a smalţului, având efecte pozitive asupra stării sale generale.

TRATAMENTUL DE ALBIRE MĂREŞTE SENSIBILITATEA DINŢILOR?
Sensibilitatea dentară reprezintă o reacţie secundară relativ comună a tratamentului de albire. Dacă se instalează, acesta este un efect trecător şi va dispărea după finalizarea tratamentului de albire. Totuşi, toate produsele Opalescence conţin agenţi desensibilizatori PF (nitrat de potasiu şi fluor) pentru un confort suplimentar. Cercetările au arătat că „nitratul de potasiu are un comportament identic cu cel al peroxidului de hidrogen în penetrarea smalţului şi a dentinei, ajungând la nivelul pulpei dintelui. Fluorul se comportă în primul rând ca un obturator tubular, blocând orificiile şi încetinind scurgerea lichidului care povoacă sensibilitatea. Nitratul de potasiu se comportă mai degrabă ca un analgezic sau anestezic, împiedicând repolarizarea nervului după ce acesta s-a depolarizat în cadrul ciclului de manifestare a durerilor.

CÂT TIMP PERSISTĂ EFECTUL DE ALBIRE?
Rezultatele tratamentului sunt extrem de durabile dar, în funcţie de modul de alimentare şi stilul de viaţă al pacientului, este posibil să fie necesar ca procedura să fie efectuată în mod periodic. Cu toate acestea, mulţumită gradului de siguranţă pe care agenţii de albire îl prezintă, acest aspect nu va reprezenta o problemă pentru medicul dentist sau pentru pacient.

VA AFECTA TRATAMENTUL DE ALBIRE REZISTENŢA LUCRĂRILOR DENTARE?
Deşi agenţii de albire eliberează o cantitate semnificativă de oxigen la nivelul danturii, lucrările dentare existente nu vor fi slăbite. Dacă tratamentul de albire este aplicat înaintea efectuării unor lucrări, se recomandă efectuarea acestora după o perioadă de 7-10 zile. Concentraţia ridicată de oxigen de la nivelul danturii ar putea afecta în mod semnificativ polimerizarea răşinii.

IMPORTANT: SUPRAVEGHEREA DIN PARTEA MEDICULUI DENTIST REPREZINTĂ CEA MAI BUNĂ CALE SPRE ALBIRE!
Tratamentele de albire a dinţilor disponibile astăzi sunt eficiente şi sigure dacă sunt aplicate corespunzător şi cu materialele adecvate. Acest lucru presupune o diagnosticare timpurie, o curăţare profesională a danturii, o instruire în procesul de albire ales şi supravegherea pacientului pe durata fazei de tratament. Adesea, pacienţii care optează pentru aplicarea individuală a unor tratamente cu produse comercializate în farmacii nu ajung la rezultatele dorite. Toate produsele incluse în sistemul Opalescence reprezintă dispozitive medicale şi sunt distribuite sau eliberate numai de către medici dentişti.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.