• -15,01%

Choice 2 Try-in refill seringa 2g

C-412A1P

Pasta de incercare pentru alegerea si verificarea nuantei optime de ciment Choice 2

99,00 lei
84,14 lei Economisesti 15%
cu TVA

Adauga la produse dorite


1
Produs Referinta Stoc Pret
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: A1
C-412A1P 84.14 RON
99 RON
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: A2
C-412A2P 84.14 RON
99 RON
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: A3
C-412A3P 84.14 RON
99 RON
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: B1
C-412B1P 84.14 RON
99 RON
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: MILKY BRIGHT
C-412MBP 84.14 RON
99 RON
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: MILKY OPAQUE
C-412MOP 84.14 RON
99 RON
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: OPAC UNIVERSAL
C-412OPP 84.14 RON
99 RON
Choice 2 Try-in refill seringa 2g
Culoare: TRANSLUCENT
C-412TRP 84.14 RON
99 RON
Fara stoc | Stoc critic | Stoc disponibil

Pentru fatete stabile si rezistente, alegeti Choice 2!

Choice 2 este un ciment rasinic fotopolimerizabil, cu rezistenta mare la compresie, conceput special pentru cimentarea adeziva a fatetelor si a coroanelor integral ceramice sau din compozit (restaurari indirecte) Un obiectiv esential in cimentarea fatetelor din portelan este obtinerea unei estetici superioare. Choice 2 este disponibil intr-o multitudine de nuante (Vita, precum si nuante cromatice), oferind flexibilitatea necesara exigentelor estetice din zona frontala.

Choice 2 are caracteristici exceptionale, esentiale pentru reusita unei restaurari cu fatete ceramice: stabilitate coloristica si rezistenta, grosimea stratului de ciment, fotopolimerizabil. Pentru a confirma ca nuanta de ciment aleasa este cea mai potrivita, puteti folosi pastele corespondente "try-in" (disponibile separat). Practic, acestea imita cimentul atat din punctul de vedere al consistentei/grosimii peliculei cat si cromatic, fara insa a avea caracteristici adezive.

Proprietati fizice:

- Rezistenta cimentului: este data de proprietati fizice specifice: rezistenta la forte de compresie (329 MPa) si duritate (85 Rockwell). O rezistenta foarte mare la compresie previne aparitia unor fisuri dupa cimentare, cauzate de diferenta de duritate a fatetei, a cimentului si a tesutului dentar. Duritatea si rezistenta mare la compresie asigura durabilitatea si rezistenta la stresul si fortele care sunt aplicate asupra fatetelor ceramice zi de zi.

- Stabilitatea coloristica: previne pigmentarea nuantei in timp. Stabilitatea cimentului Choice 2 este data modul de polimerizare - strict foto. Aminele care se gasesc in rasinile cu priza auto/duala sunt de obicei amine tertiare aromatice care oxideaza foarte usor, ducand la pigmentarea rasinii intr-un timp relativ scurt. Studiile au confirmat ca Choice 2 inregistreaza o modificare coloristica Delta E mai mica de 1,2. Orice valoare mai mica de 3 nu este detectabila de ochiul uman.

- Stratul de ciment are o grosime ideala (22 microni) pentru o adaptare precisa si usoara a fatetelor pe bonturi.

Figura 1 - In acest studiu s-au utilizat cinci cimenturi foarte cunoscute, expuse la un proces de imbatranire accelerata. Masuratorile Delta E (ΔE) au fost comparate pentru a determina gradul de modificare coloristica. Valoare ΔE pentru Choice 2 a fost de 1,2. Orice valoare a ΔE mai mica decat 3 nu este detectata de catre ochiul uman. Cum era de asteptat, nu toate cimenturile au avut rezultate foarte bune.

Figura 2 - Testul duritatii Rockwell a fost realizat pentru a determina rezistenta la compresie. Choice 2 a demonstrat o duritate superioara si o rezistenta mare la compresie. Fatetele cimentate cu Choice 2 sunt rezistente la fractura. Informatii oferite de Dr Nasser Barghi, Universitatea din Texas, San Antonio

Mod de prezentare: seringa try-in 2g

Nuante disponibile: A1, A2, A3, B1, B3, Translucid, Universal Opaque, Milky Opaque, Milky Bright

Descarca

Ghid cimentare fatete

Descarca (130.28k)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.