Optim1 Servetele dezinfectante cutie 160buc

OPTEU1-12W

Servetele imbibate cu dezinfectant pe baza de peroxid de hidrogen pentru dispozitive medicale si stomatologice; fara alcool

50,80 lei
cu TVA

Avand un timp de actiune extrem de mic - 1 minut, OPTIM1 este unul dintre cele mai rapide si mai eficiente dezinfectante din categoria sa.

Dezinfectantul Optim1 este prietenos cu mediul, nu produce reziduuri active. Ofera, astfel, un echilibru perfect intre eficienta si nivelul de toxicitate. 

Servetelele OPTIM 1 sunt eficiente impotriva virusurilor (inclusiv Coronavirus) de pe suprafetele dure neporoase si de pe dispozitivele medicale non-invazive.

Nu contin alcool. Substanta activa: peroxid de hidrogen 0.5%

Spre deosebire de alte produse similare, OPTIM1 curata si dezinfecteaza intr-un singur pas, datorita substantei active: 0.5% apa oxigenata. Astfel, in timp ce dezinfecteaza, inlatura si resturile organice (de ex. proteinele din sange)

Sunt economice, fiind necesare jumatate din numarul de servetele pe care alti competitori le prevad pentru a mentine suprafata umeda intervalul de timp suficient pentru a asigura eficienta dezinfectiei. 

Spectru de actiune si timpi de contact:

Virusuri neanvelopate (Adeno / Polio / Noro / Rota) - 30 secunde

Virusuri anvelopate (HIV / HBV (Hep.B) / HCV (Hep.C) / Influenza A)- 30 secunde

Micobacterii (TB) - 1 minut

Micobacterii (MRSA / VRE / E.coli / PSA) - 1 minut

Fungicid - 30 secunde

Prezentare: cutie cu 160 de servetele 

Date tehnice

Contine alcool (da/nu)
fara alcool
Fisa de securitate (80.26k)

Fisa de securitate

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.