• -45,08%
  • Nou

Piesa contraunghi KaVo SURGmatic S15 L Pro pentru chirurgie

1.014.4000

Piesa contraunghi cu multiplicare 1:5, cu fibra optica, max 200.000 rpm, sistem de racire CoolHead; pentru chirurgie si implantologie

6.499,99 lei
3.570,00 lei Economisesti 45%
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Piesa contraunghi SURGmatic S15 L Pro: viteza de rotatie de pana la 200.000 rpm si un cap care nu se incalzeste niciodata!

Caracteristici:

Este singura piesa cot pentru chirurgie dentara cu multiplicare 1:5 si cu o viteza ce urca pana la 200.000rpm, devenind, astfel, noul standard in aceasta zona a pieselor de mana. 

Este un instrument cu o gama larga de utilizari, economisind, astfel timpul medicului si al pacientului. Viteza mare la care poate ajunge creste eficienta piesei de mana, facand-o extrem de versatila in practica chirurgicala. Cu SURGmatic S15 L Pro se pot efectua fara efort aplicatii chirrgicale precum indepartarea molarilor de minte, hemisectiile, osteotomiile sau apicectomia, dar si proceduri nechirurgicale, precum preparatii, alungirea coroanei sau separarea coroanelor. 

Ergonomie, igiena si calitate 

Capul compact, greutatea reduse si eficienta acestei piese cot creeaza cele mai bne conditii pentru un lucru in conditii confortabile, sigure si sanatoase. 

Calitatea procesului de fabricatie made in Germany si calitatea superioada a materialelor utilizate asigura o precizie ridicata, fara vibratii si o durabilitate mare a instrumentului. 

Desigur, SURGmatic S15 L Pro poate fi termodezinfectat si sterlizat la pana la 135°C

Tehnologia CoolHead

Tehnologia CoolHead dezvoltată de KaVo previne încălzirea excesivă a capului piesei de mână, în cazul în care butonul de pornire este apăsat în mod accidental. 

Graficul de mai jos prezintă o comparație a comportamentului unor instrumente ce au / nu au această tehnologie, în cazul pornirii accidentale.  

CoolHead Technology

 

Urmăriți mai jos un video de prezentare a acestui instrument:

S-ar putea sa-ti placa si

Fiziodispenser KaVo...
visibilityVezi produsul

Micromotor chirurgical cu LED cu fiziodispenser pentru implantologie

+BONUS 5 perfuzoare KAVO

Fiziodispenser KaVo EXPERTsurg LUX + Piesa cot SURGmatic S201XL Pro

Pret normal 18.572,34 lei Pret 12.990,00 lei
  • -30,06%
  • -30%
Fiziodispenser KaVo...
visibilityVezi produsul

Micromotor chirurgical cu LED cu fiziodispenser pentru implantologie

Fiziodispenser KaVo MASTERsurg LUX

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.