Embrace WetBond sigilant fosete seringa 1.2ml

EMSWB

Sigilant rasinic auto-adeziv pentru santuri si fosete - rezultate optime chiar si pe suprafete dentare umede

92,00 lei
cu TVA

Sigilantul pentru fosete Embrace face priza chimic si micromecanic la suprafetele dentare umede. Nu se fisureaza si-si pastreaza integritatea marginala (nu se "ciobeste").

- bazat pe tehnologia "wet-bonding"

- sigileaza impotriva micro-infiltratiilor

- inchidere marginala perfecta

- mai putine etape clinice

- mai putin timp pierdut si mai multi bani economisiti

- nu necesita adeziv / primer / bonding

Proprietati fizice

Rezistenta la compresie: 34,800 (3800) p.s.i.; 240.0 (26.1) MPa

Rezistenta la rupere: 6300 (725) p.s.i. ; 43.4 (5.0) MPa

Incarcatura anorganica (greutate): 36.6%

Solutbilitate: 0.06%

Grosimea stratului: 12 microni

Embrace WetBond este o tehnologie ce revolutioneaza comportamentul fundamental al rasinilor pentru restaurari dentare, aceste materiale cu caracteristici unice facandu-le ideale pentru lucrul in mediul oral umed.

- eficace in mediu umed

- interfata cu substanta dentara fara margini

- fara solventi

- elimina microinfiltratiile

- reduce sensibilitatea


Tehnologie avansata

Embrace formeaza legaturi atat chimice, cat si micromecanice cu suprafata dentara si a materialelor restaurative intr-un mediu usor umed. Rasinile Embrace sunt auto-adezive si nu neceista adezivi suplimentari. Au proprietati auto-gravante asupra dentinei si nu contin solventi. Este preferata aplicarea pe o suprafata dentara usor umeda. Astfel, este redusa drastic sensibilitatea post-operatorie.


Succes clinic

Incepand cu 2002, testele clinice indica excelenta retentie a acestui material, precum si integritatea marginala. In plus, produsele au calitatile estetice, rezistenta si durabilitatea asociate in mod normal cu rasinile dentare.

Sigilare marginala incredibila

Rasinile Embrace sigileaza remarcabil. S-a observat clinic faptul ca Embrace se integreaza la nivelul structurii dentare intr-o maniera unica pentru rasinile dentare, rezultand un unghi de contact foarte scazut, mult mai bine adaptat la anatomia dentara. Embrace a trecut cu succes testele pentru microinfiltratii si sigilare marginala, fara utilizarea impreuna cu agenti de tip primer sau adezivi.


Bazat pe stiinta

Embrace incorporeaza monomeri acrilici bi-, tri- si multi-functionali intr-o retea rasinica, hidrofila. Materialul este activat de prezenta umezelii si se recomanda folosirea pe suprafete dentare umede. Cand este activat, materialul are un caracter acid. Dupa polimerizare, reteaua rasinica nu mai este afectata de apa, iar ca rezultat, pH-ul materialuluil polimerizat este neutru si aproape insolubil in apa. Embrace WetBond este o tehnologie ce revolutioneaza comportamentul fundamental al rasinilor pentru restaurari dentare, aceste materiale cu caracteristici unice facandu-le ideale pentru lucrul in mediul oral umed.

Mod de prezentare: seringa 1.2ml nuanta alb opac

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.