• -15,02%

Harmonize Advanced Kit 8 seringi

36635

Compozit nanohibrid universal cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology

1.518,00 lei
1.290,00 lei Economisesti 15%
cu TVA

Harmonize este un sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia Adaptive Response Tehnology (Tehnologia cu raspuns adaptabil).

De asemenea, tehnologia Adaptive Response Tehnology permite obtinerea unor rezultate estetice deosebite, o capacitate de armonizare deosebita si o integritate structurala imbunatatita, furnizand restaurari cu o rezistenta exceptionala si o estetica fara egal.

Manipulare mai usoara
Datorita combinatiei unice a nanoparticulelor Adaptive Response Tehnology si a modificatorului reologic brevetat, modelarea anatomica a compozitului a devenit mai usoara:
- vascozitate adaptabila in timpul aplicarii, in functie de presiunea aplicata cu instrumentul
- aderenta minimizata, fara curgere. Nu sunt necesare lucrari de refacere.

Vascozitate dinamica
Harmonize se adapteaza la comportamentul clinicianului:
Modificatorul reologic unic imbunatateste fluiditatea in timpul sculptarii, iar materialul compozit este astfel mai usor de modelat.
Dupa finalizarea sculptarii, vascozitatea creste, prevenind curgerea materialului.
Toate acestea minimizeaza efortul necesar pentru obtinerea formei dorite, reducand perioada de timp necesara pentru conturare si finisare.

Forma sferica
Forma sferica a nanoparticulellor de umplutura este controlata cu atentie pentru a maximiza incarcarea, a diminua lipirea si a simplifica modelarea. Astfel, se reduce efectul de pullback si riscul aparitiei golurilor din obturatie.

Capture-harmonize.JPG

Rezistenta excelenta
Bucurati-va de restaurari durabile cu Harmonize, datorita sistemului de umplere ranforsat, creat de interactiunea dintre nanoparticulele Adaptive Response Tehnology:
- Rezistenta sporita, datorata incarcarii superioare a materialului de umplere (81% incarcare)
- Adeziune mai buna intre rasina si materialul de umplere, asigurand o performanta durabila

harmonize-sectiune.jpg

Structura ranforsata a materialului de umplere

Particule sferice foarte mici de siliciu si zirconiu sunt legate si fuzioneaza intr-o structura intarita. Aceasta imbunatateste interactiunea dintre matricea rasinica si materialul de umplere, rezultand polimerizarea mai eficienta si rezistenta sporita.
De aceea, puteti conta pe restaurari mai rezistente; exista o probabilitate mai mare ca acestea sa reziste fisurarii si/sau fracturarii in timp.

Rezistenta mecanica dovedita

harmonize-rezistenta.jpg

Estetica fara egal

Obtineti o estetica fara egal, datorita dimensiunii, formei speciale controlate si a configuratiei nanoparticulelor Adaptive Response Technology:
- Difuzie si reflexie a luminii similare smaltului uman
- Un efect cameleonic imbunatatit pentru o estetica desavarsita

harmonize-estetica.JPG

Refractia luminii in compozit este ca cea in dintele natural

Precum un dinte uman natural si spre deosebire de alte materiale compozite universale, Harmonize se adapteaza la lungimea de unda a luminii, prin refractie difuza la lungimi de unda mai mici si refractie speculara la lumini de unda mai mari. harmonize-refractie.jpg

Lustruire impecabila si luciu de durata

Marimea si structura particulelor permit o lustruire rapida, iar cand s-au utilizat polipantii Opti1Sept s-a demonstrat obtinerea unor rezultate mai bune si mai predictibile decat ale concurentei.

In plus, acestea sunt proiectate pentru a mentine un luciu superior, in comparatie cu alte materiale.

harmonize-lustruire.jpg

Mod de prezentare:

Kitul 8 seringi x 4g: Smalt A2, A3, Dentina A2, A3, A4, Incizal Amber, Clear, Grey

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.