• -20,89%

Orotol Basic Set

CDS110P9950

Pachet complet pentru dezinfectia si curatarea unitatilor de aspiratie si a separatoarelor de amalgam: Orotol Plus,  MD 555, MD 550, OroCup

1.010,00 lei
799,00 lei Economisesti 20%
cu TVA

Pachet complet pentru dezinfectia si curatarea unitatilor de aspiratie si a separatoarelor de amalgam

Pachetul contine:

Orotol Plus 2,5l
Dezinfectant concentrat lichid fara spuma, utilizat la curatarea tuturor unitatilor de aspiratie si a separatoarelor de amalgam.
Solutie cu putere mare de curatare pentru unitatile de aspiratie contaminate: asigura protectie impotriva infectiilor bactericide, tuberculocide, fungicide, anti-virale (anihileaza virusurile adeno, HBV, HCV, HIV). Substanta activa este QAV ofera un efect de lunga durata. Pentru utilizare se foloseste in concentratie de 2%. Este un dezinfectant fara aldehida, non-toxic.Testat in acord cu DGHM. Inregistrat ÖGHMP. Se poate utiliza de doua ori pe zi la finalul programului.
Timpul de actiune este de: 5 minute. Pentru TBC - 60 minute.
Disponibil in bidon de 2.5 litri ce produc 125 litri solutie pentru utilizare.

MD 555 2,5l
Solutie de curatare concentrata fara spuma pentru toate tipurile de unitati de aspiratie si separatoare de amalgam. Curata intensiv depozitele de depunerile de pudra si de carbonat de calciu, inclusiv cele rezultate din utilizarea perlelor de profilaxie.
Curatare eficienta si intensa deoarece contine acizi organici (15-30%), acid fosforic (15-30%), agenti activi de suprafata ce impiedica formarea spumei (<5%). Dizolva incrustatiile agentilor de pulverizare. Efect de curatare intensiv. Ideal in combinatie cu Orotol Plus. Ingrediente: acizi organici, agenti tensioactivi fara spuma. Disponibil in sticla de 2.5 litri. Solutie de curatare concentrata MD 555 se utilizeaza in solutie cu concentratia de 5% (= de ex. 50ml detergent la 1l de apa) o data sau de doua ori pe saptamana in cazul in care apa folosita este dura sau daca apar depuneri in urma tratamentelor cu pudra de profilaxie. Poate fi utilizata si zilnic, daca se observa depuneri majore. Solutia obtinuta se aspira in sistem, iar o cantitate de 250 ml se toarna si in scuipatoare. Dupa ecurgerea timpului de actiune, sistemul si scuipatoarea se clatesc cu apa.
Timpul minim de actiune este de 30 minute.

Orocup
Sistem de dozare, usor de utilizat, pentru dezinfectia si curatarea unitatilor de aspiratie si a separatoarelor de amalgam.
Genereaza un amestec pentru o umezire optima si o curatare eficienta a sistemului de aspiratie
Adaptor de conectare pentru toate furtunurile de aspiratie
Disponibil bidon de 2 litri

MD 550 750 ml
Solutie de curatare pentru scuipatoare. Preparat special fara aldehida, gata de utilizare, cu actiune antimicrobiana pentru curatarea si ingrijirea scuipatoarei. Spre deosebire de agentii de curatare obisnuiti, MD 550 este adecvat in special pentru toate sistemele cu separatoare de amalgam.

Indeparteaza reziduurile cum ar fi vopsea, sange, agenti de colorare a tartrului etc.

Curatare simultana, deodorizarea si ingrijirea chiuvetelor (scuipatorilor)

Efect antimicrobian (bactericid, fungicid); substanta activa: alcool. 100 g de MD 550 contin 40 g de etanol, surfactanti, acizi organici, adjuvanti si salicilat de benzil in solutie apoasa.

Eficienta microbiologica

Disponibil in sticla de 750 ml

Mod de prezentare: setul cuprinde Orotol Plus 2,5l, MD 555 2,5l, Orocup, MD 550 750 ml

Descarca

Fisa tehnica de securitate

Descarca (344.02k)

Declaratie de conformitate

Descarca (3.58M)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.