Teethmate Desensitizer Intro Kit

1215-EU

un desensibilizant unic, cu precipitare de hidroxiapatita

327,00 lei
cu TVA

Acest material reprezinta primul densensibilizant care ofera o solutie reala pentru tratarea sensibilitatii dentare. Kuraray Noritake a creat acest produs pentru a produce cel mai dur mineral din corpul uman - hidroxiapatita (HAp).

Mineralul nou-creat este biocompatibil, se comporta ca si cum ar fi fost produs de insusi corpul pacientului. Dar cum este posibila producerea de HAp? Totul sta in proportia potrivita intre ionii de calciu si de fosfat si pH-ul adecvat, totul realizat prin tehnologia speciala dezvoltata de Kuraray Noritake Dental.

teethmate-desensitizer-hap.jpg

Astfel, sensibilitatea dentara poate fi acum tratata cu incredere, prin inchiderea canaliculelor dentinare si a fisurilor din smalt.

Eficienta dovedita:

Intr-un studiu realizat de Kuraray Noritake Dental, medicii japonezi au fost rugati sa aprecieze eficienta acestui produs. Din cei 285 de participanti, 92% s-au declarati multumiti de eficienta materialului.

Teethmate Desensitizer poate fi utilizat pentru a inchide dentina expusa si, de asemenea, inainte si dupa procedurile de albire dentara.

Studiile au aratat ca aplicarea acestui produs este eficienta si inchide tubulii dentinari, reducand miscarea fluidelor dentinare, prin urmare micsorand si hipersensibilitatea.

teethmate-desensitizer-sem.jpg

Produsul este foarte usor de utilizat: trebuie doar sa amestecati pudra si lichidul timp de 15 secunde, aplicati pasta rezultata pe zona sensibila (unul sau mai multi dinti), asteptati aproximativ 30 de secunte, apoi clatiti usor cu apa.

Beneficii:

- primul desensibilizant care creeaza hidroxiapatita

- are gust neutru si este delicat cu tesuturile

- este usor de aplicat

- este invizibil si durabil

Indicatii:

- tratarea dentinei expuse in urma abraziunii realizate de periuta de dinti, din cauza retractiei gingivale, a afectiunilor parodontale si/sau a eroziunii acide

- tratarea suprafetei dintilor inainte si dupa albire

- tratarea dentinei preparate pentru obturatii sau/si restaurari protetice

Produsul nu afecteaza rezistenta adeziunii materialelor pentru restaurari dentare, ceea ce este un mare avantaj pentru medicii stomatologi.

Mod de prezentare:

Kit: pudra 1.2g, lichid 1.0ml, godeuri pentru amestec, lingurita pentru dozaj, aplicator

Intro kit se poate utiliza pentru 30 de aplicari.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.