Hartie de articulatie 40µ BK09 100 foi

BK09

Hartie de articulatie Bausch, micro-subtire, de 40µ, carnetel 100 foi

41,00 lei
cu TVA

Hartie de articulatie Bausch, micro-subtire, de 40µ

Culoare: albastra

Mod de prezentare: 100 foi in carnet

Dimensiune: 100 x 70 mm

Hartia de articulatie Bausch 40μ este extrem de subtire, foarte rezistenta la rupere, acoperita pe ambele fete cu pigment lichid. Aceasta hartie marcheaza percis datorita grosimii foarte reduse a materialului. Astfel se evita contactele false sau neclare.

Acoperirea speciala cu pigmenti lichizi faciliteaza marcarea precisa a tuturor contactelor sau interferentelor ocluzale.

Suprafetele ocluzale umede, cum ar fi cermamica, aliajele lustruite, acrilatul sau aurul, de obicei greu de examinat, nu mai sunt deloc problematice. Acoperirea speciala cu pigmenti lichizi consta intr-un numar mare de microcapsule umplute cu pigment. Chiar si cea mai usoara presiune masticatorie poate cauza ruperea acestor capsule si implicit eliminarea pigmentului vizibil.

Este posibila si marcarea repetata datorita regenerarii culorii. Hartia de articulatie Bausch micro-subtire este adecvata cu precadere in reprezentarea bi-colora a ocluziei statice si dinamice. Primul pas este inspectarea contactelor concentrice (ocluzie statica) cu rosu, pasul al doilea - inspectarea contactelor excentrice (ocluzie dinamica) cu albastru. Secventa culorilor poate fi bineinteles, alta.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.