Clearfil SE Bond 2 kit

3270-EU

Sistem adeziv (bonding) auto-gravant (self-etch) fotopolimerizabil, universal, cu aplicare in 2 etape

839,00 lei
cu TVA

Care este diferenta intre Clearfil SE Bond 2 si formula initiala Clearfil SE Bond?

Clearfil SE Bond 2 poate fi clasificat precum un adeziv universal. Un nou initiator foto chimic integrat produce mai multi radicali liberi in timpul fotopolimerizarii, ce ofera o rata mai mare de conversie a monomerului MDP, creand o adeziune puternica. Atunci cand se utilizeaza in combinatie cu Clearfil DC Activator, se formeaza un strat foarte subtire (3-5 microni), grosimea ideala pentru utilizarea impreuna cu cimenturi rasinice, la cimentarea lucrarilor protetice.

Clearfil SE Bond 2 este un sistem adeziv auto-gravant, fotopolimerizabil, universal, cu aplicare in 2 etape, care ofera aceleasi avantaje de reducere a sensibilitatii post operatorii precum predecesorul sau, Clearfil SE Bond. „Standardul de aur" este acum cu ADEVARAT un adeziv universal, ideal pentru aplicari directe si indirecte.

Sistemul adeziv Clearfil SE Bond 2 este alcatuit dintr-un primer auto-gravant (soltuie apoasa), ce asigura tratarea simultana a smaltului si a dentinei si un adeziv ce contine monomerul MDP, inovatie patentata de Kuraray.

Aplicabilitate universală
CLEARFIL™ SE BOND 2 se compune dintr-un primer ușor autodemineralizant, cu sensibilitate tehnică redusă și un agent adeziv fotopolimerizabil, cu capacitate de sigilare ridicată. Pentru toate indicațiile directe, cele două componente se aplică în mod obișnuit. Pentru a fixa adeziv restaurări de bonturi și restaurări indirecte, agentul adeziv CLEARFIL™ SE BOND 2 se amestecă numai cu o singură picătură de componentă suplimentară, CLEARFIL™ DC Activator. În acest fel se obține o adeziune sigură, de durată îndelungată la compozitele de restaurare a bonturilor, precum CLEARFIL™ DC CORE PLUS și cimenturile rășinice adezive.

Proceduri directe:
• Fixarea adezivă a restaurărilor directe realizate din rășină compozită fotopolimerizabilă
• Sigilarea cavităților ca pretratament pentru restaurările indirecte
• Tratamentul suprafețelor radiculare expuse și a dinților hipersensibili

Polimerizare accelerată pentru o sigilare durabilă
Tehnologiile de polimerizare inovative din CLEARFIL™ SE BOND 2 asigură polimerizarea rapidă a adezivului și crearea unui sigiliu durabil, indiferent dacă este folosit singur sau în combinație cu CLEARFIL™ DC Activator. Accelerarea fotopolimerizării se bazează pe inițiatorul de fotopolimerizare inovativ din adeziv. Accelerarea autopolimerizării se obține printr-un catalizator care inițiază polimerizarea cimentului sau a materialului de restaurare a bonturilor în momentul în care acesta atinge amestecul de adeziv și activator. Ambele proceduri duc la o sigilare marginală ermetică și durabilă. 

Creați grosimea perfectă a filmului
Fluxul de lucru la cimentare poate fi simplificat înlocuind primerul de cimentare cu CLEARFIL™ SE BOND 2. Din amestecarea produselor BOND cu CLEARFIL™ DC Activator rezultă grosimea perfectă a filmului. Aceasta este o premisă importantă pentru adaptarea precisă a inlay-urilor, onlay-urilor, coroanelor și punților. 

Aplicare rapidă și ușoară
Cu CLEARFIL™ SE BOND 2 nu este necesară nici o demineralizare acidă separată și nici un timp de clătire. În plus, trebuie acordată o atenție mai redusă nivelului de umiditate a suprafeței. Riscul de supraumezire sau suprauscare a preparației este foarte redus în comparație cu, de exemplu, sistemele adezive umede. Aceasta duce la o sensibilitate redusă la tehnică și o aplicare simplificată în comparație cu adezivii etch-and-rinse.

RESTAURARE DIRECTĂ

*Înainte de a aplica PRIMER, demineralizarea selectivă a smalțului cu acid fosforic reprezintă o opțiune.

RESTAURARE INDIRECTĂ

*Înainte de a aplica PRIMER, demineralizarea selectivă a smalțului cu acid fosforic reprezintă o opțiune.
**Fotopolimerizarea amestecului reprezintă o opțiune pentru o performanță optimă. 

Avantaje:
- sigur, rapid si usor de utilizat
- sensibilitate post-operatorie minima
- sigilarea marginala eficienta pentru protectia impotriva micro-infiltratiilor
- putere de adeziune mare pe dentina, smalt, metale si ceramica, datorita monomerului patentat de Kuraray - MDP
- cutiuta "Intelly Case" se foloseste pentru o dozare perfecta a materialelor si pentru a evita contactul direct al substantelor din flacoane cu pielea, eliminand riscul alergiilor

Indicatii:
- restaurari directe realizate cu compozite sau compomeri fotopolimerizabili
- sigilarea cavitatii, ca pretratament in cazul restaurarilor indirecte
- tratarea suprafetelor radiculare hipersensibile si/sau expuse
- reparatii intraorale ale coroanelor fracturate din ceramica, ceramica hibrida sau rasini compozite fotopolimerizabile
- tratamentul suprafetei pentru lucrari protetice din ceramica, ceramica hibrid sau rasini compozite

Mod de prezentare:
kit:
- 1 x flacon Primer 6 ml
- 1 x flacon Bond 5 ml
- 2 x manere pensule aplicatoare
- 1 x godeu mixare accesorii
- 1 x cutiuta "Intelly Case" pentru aplicarea adezivului din flacoane
- 2 x seturi varfuri pensule aplicatoare de unica folosinta (50 buc)

Date tehnice

Priza
foto
Tip gravare
self-etch
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.