Waxie Paste set

BO/WXPASTASSORT

Pasta indicatoare pentru zonele retentive, contacte premature

lei179.00
Tax included

Pasta Waxie de la DVA este un material moale, precum ceara, ambalat in borcane de cate 4 g si poate fi aplicat in zonele critice, lasand astfel o urma vizibila pe orice material cu care intra in contact. Fiind destul de moale, consistenta unica a Pastei Waxie si particulele granulate fine ale acesteia permit o aplicare cu pensula a unui strat extrem de subtire de material, pentru a asigura o marcare cat mai precisa a zonelor iritante. Poate fi aplicat usor pe suprafata de lucru dorita pentru a obtine un strat subtire (sau gros), dupa cum se doreste. Dupa finalizarea lucrarilor, Pasta Waxie poate fi usor si complet stearsa de pe coroana sau de pe model model etc. Este solubila in apa!

Pasta Waxie este ideala pentru etapa finisarii, eliminand problemele asociate cu ajustarile ocluzale, contacte interproximale, interferente de asezare si repozitionarea protezelor partiale pe modele de reparatii, aditii etc. Pasta Waxie se aplica usor si curat pe orice suprafata dorita, folosind o pensula mai dura. Poate fi aplicata precis pe orice suprafata, chiar si pe suprafata interna a coroanei. Marcajele rezultate prin transfer indica "zonele problematice" usor de observat. Cand procesul este gata, spalati cu apa marcajele ramase si materialul folosit! Este atat de simplu! Iar daca materialul este sters din greseala, puteti reaplica pe zona de lucru.

Datorita consistentei unice, caracteristicilor de manipulare si usurintei in folosire, Pasta Waxie este o solutie versatila pentru rezolvarea multor probleme de pozitionare si fixare, provocari pe care orice tehnician dentar le are zilnic. Pasta Waxie de la DVA ofera solutii versatile extrem de simple!

Istoricul produsului si competitorii acestuia

Exista multe situatii in care trebuie sa determinati locatia exacta a interferentelor la asezarea restaurarilor dentare. Cele mai uzuale dintre acestea sunt:

1. Interferente intre preparatie si peretii interiori ai modelului.

2. Interferente intre coroana si peretele interproximal adiacent al dintelui adiacent (sau al restaurarii).

3. Interferente ocluzale (sau "puncte inalte") ca urmare a unui design anatomic necorespunzator sau a montarii necorespunzatoare a turnarilor articulate.

4. Dificultatile incercarii de a potrivi doua materiale dure, de exemplu: incercarea de a monta o proteza partiala existenta pe un model pentru a face o ajustare

Solutia pentru toate aceste probleme este, in general, eliminarea unei portiuni mici, fie din reparatia facuta, fie din dintele adiacent, fie din model.

poza-4.jpgpoza-5.jpg

Produsele existente, concepute pentru a indeplini aceste sarcini sunt, in general, sub forma hartiei de articulatie, a unor panglici, indicatoare spray sau lichide care se coloreaza.

Fiecare dintre aceaste forme ofera si un set de dezavantaje - limitandu-si astfel succesul. De exemplu, hartia de articulatie trebuie tinuta in pozitie in timpul utilizarii, materialele pulverizabile sunt greu de controlat, mai ales in zonele aplicate, iar lichidele au tentinta de a se scurge.

In concluzie, toate produsele se pot folosi, toata lumea foloseste un anume produs. Doar ca Pasta Waxie de la DVA este mult mai rapida, mai curata si versatila, oferind astfel o precizie mai buna si o indepartare usoara a materialului in exces.

Avantajele folosirii Pastei Waxie:

- Simplifica procedurile de pozitionare si de ajustare. Se aplica simplu si este usor de manipulat si de controlat.

- Nu mai este necesar sa tineti hartia in pozitie, in timpul lucrarilor; creste, astfel, versatilitatea aplicatiilor.

- Nu se va mai utiliza material suplimentar inutil sau nedorit. Materialul va fi aplicat exact in locul dorit!

- Puteti controla exact grosimea materialului dorit pentru nevoile diferite ale aplicarilor. Particulele granulate care formeaza pasta permit aplicarea exacta a cantitatii dorite.

- Imbunatateste aspectul modelelor si a restaurarilor.

- Materialul este solubil in apa.

Astfel, Pasta Waxie de la DVA este absolut cea mai curata, versatila, precisa si accesibila dintre produsele pentru ajustarea ocluzala.

Mod de prezentare: 4g Waxie Paste + pensula

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.