Periuta de gingii GumSaver

GS001

Periuta pentru ingrijirea gingiilor

lei25.00
Tax included

Periuta de gingii GumSaver s-a dovedit a fi eficienta nu doar pentru tratarea si prevenirea afectiunilor gingivale (inclusiv sangerari gingivale), ci si pentru cresterea gradului sanatatii orale, pentru prevenirea caderii dintilor si, in unele cazuri, pentru a stimula regenerarea osoasa.

Multe din tehnicile de periaj dentar pe care oamenii le utilizeaza sunt ineficiente in curatarea corespunzatoare a spatiilor interdentare. Periuta Gumsaver este diferita, prin designul ergonomic, care ii permite utilizatorului sa trateze si sa previna afectiunile gingivale.

Simplitatea cu care este utilizata si varful conic al perilor permit o curatare mult mai eficienta in zona interdentala si linia de colet. Periuta este proiectata special pentru a distruge bacteriile din zona respectiva, care este deseori neglijata de periutele de dinti obisnuite.

Datele clinice arata ca 91% dintre utilizatorii periutei de dinti Gumsaver au sesizat ameliorari in 4 saptamani de folosire. In unele cazuri, Gumsaver a avut chiar un efect benefic in regenerarea osoasa, in cazul pacientilor cu afectiuni parodontale cronice.

Periuta Gumsaver are un maner ergonomic si doua capete, fiecare fiind dotat cu un set de peri cu varf conic, forma care ajuta la curatarea corespunzatoare a spatiilor interdentare.

Mai multe detalii, testimoniale si filme de prezentare puteti gasi aici, pe site-ul oficial Gumsaver.

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.