Affinity QuickBite 2x50ml

9000026400

Silicon de aditie pentru inregistrarea muscaturii

399,00 L
TTC

Proprietati fizice necompromise. Performante clinice neegalate. Precizie unica

Materialul de amprentare hidroactiv Affinity este cea mai sigura cale spre o amprentare precisa, predictibila si reproductibila. Printre multele sale calitati, se numara:

- independenta intre timpul de lucru si timpul de priza, ceea ce reduce semnificativ timpul total de lucru

- proprietati fizice excelente care maresc atat precizia cat si previzibilitatea comportamentului materialului

- o varietate de vascozitati pentru a se putea orice tehnica de amprentare dorita

Toate acestea se datoreaza chimiei unice de generatia a 3-a.

Ce este chimia de generatia a 3-a?

Affinity este singurul material de amprenta bazat pe aceasta chimie avansata. Contine un agent tensioactiv (de reducere a tensiunii superficiale) atasat la o rasina cu structura catenara ramificata. Distributia omogena a rasinii in tot materialul, confera o precizie crescuta, si cateva alte avantaje semnificative:

- comportament hidrofil imbunatatit din care rezulta performate excelente in prezenta umezelii, mai ales in cazul preparatiilor subgingivale

- fluiditate si timpi de priza corelati intre wash si chitos

- polimerizeaza 100%, ceea ce duce la o rezistenta la rupere superioara si stabilitate dimensionala

Materialele din generatiile anterioare aveau incorporat agenti tensioactivi, desigur, dar nefiind atasat, nu se obtinea o polimerizarea integrala, ceea ce duce la compromiterea proprietatilor fizice.

Timpi de lucru si de priza care va ajuta

Indiferent cat folositi din timpul de lucru, timpul de priza al materialului de amprenta de generatia a 3-a Affinity este intotdeauna mai mic de 3:00 minute. De ce? Timpul de lucru este independent de timpul de priza. Asta inseamna ca puteti folosi oricat din timpul de lucru de 1:45 minute, asezati materialul intraoral, apoi potriviti ceasul pentru 3:00 minute. Nu mai este nevoie sa adaugati timpul nefolosit de lucru la cel de priza, asa cum se facea la materialele de generatii anterioare.

Pe langa faptul ca micsorati disconfortul pacientului si posibilitatea de inghitire, in timp mai mic de priza intraorala previne aparitia distorsiunilor, pentru ca scad oportunitatile pentru ca materialul sa se rupa, ceea ce se poate intampla cand pacientul inghite, sau nu este confortabil.

Pentru amprentarea preparatiilor unidentare, incercati formula cu priza rapida, disponibila in patru vascozitati. Beneficiati astfel de un timp de lucru de 1:10 minute, si doar 2:00 minute timp de priza! Acelasi principiu este valabil - folositi cat vreti din timpul de lucru, timpul de priza nu se schimba niciodata!

Rezistenta mare la rupere si stabilitate dimensionala

Formula chimica de generatia a 3-a a materialului de amprenta Affinity permite polimerizarea 100% datorita agentului tensioactiv grafted. Ca rezultat, rezistenta la rupere este clinic superioara fata de materialele competitiei. Intr-un studiu clinic, Affinity Light Body HF a demonstrat rezistenta la rupere cu 50% mai mare decat Imprint II Low Viscosity (3M Espe) si Impregum Penta Soft Light Body (3M Espe).

Vascozitati pentru orice tehnica

Clinician's Choice, in colaborare cu clinicieni si stomatologi generalisti, au elaborat vascozitati specifice pentru orice tehnica de amprentare. Incercati Light Body HF (High Flow) daca doriti ca materialul sa curga de la sine. Daca preferati sa impingenti cu jet de aer materialul in sulcus, folositi Light Body RF (Regular Flow). Daca folositi linguri pentru ambele arcade (dual arch), InFlex este special conceput pentru tehnica "in muscatura" (closed bite). Indiferent de ce procedura veti face la pacientul urmator - inregistrarea muscaturii, amprenta unei edentatii totale, cu linguri de amprenta standard sau individuale, din plastic sau metal, exista o vascozitate conceputa ideal pentru a furniza precizia dorita, previzibil si reproductibil.

In anii '80 tehnica inregistrarii muscaturii a fost dramatic imbunatatita prin introducerea unei formulari de tip spuma. Affinity Quick Bite foloseste formula chimica a rasinii ramificate de generatia a 3-a pentru a imbunatati lipsurile materialelor de inregristrat muscatura din generatiile anterioare. Spre deosebire de alte materiale, Quick Bite nu este casant sau sfaramicios. Quick Bite este mult mai rigid (duritate 90) dupa priza, pentru a elimina distorsiunile din timpul realizarii partii protetice. Quick Bite face priza intraoral in doar 45 de secunde si nu se comprima la montarea in articulator in laborator.

Timp de lucru: 0:15 minute

Timp de priza intraoral minim: 0:45 minute

Mod de prezentare: 2 cartuse x 50ml + 6 varfuri aplicatoarechat Commentaires (0)
Aucun avis n'a été publié pour le moment.